Kaj bi gledali - sreda, 25. 3. 2020

Danes vam priporočamo, da si vzamete čas za film. Za vas smo jih izbrali kar nekaj vsebin iz TV sporeda in videotek. Ker pa vemo, da so vam blizu tudi dokumentarci, vam v ogled svetujemo naša današnja favorita. Kot vedno pa priporočamo, da si vzamete vsaj nekaj časa za smeh. Tokrat dve klasiki. Prijeten dan, tudi ob TV sprejemnikih.

Dokumentarci

History Channel: sreda, 25. 3. 2020, 20.00 – Zastavljalnica

Glejte v tv2go.

History Chanell nam ponuja priljubljeno serijo Zastavljalnica, v kateri imajo gledalci možnost spremljati vsakdanje življenje družinske zastavljalnice v Las Vegasu. Tri generacije moških članov družine Harrison - stari oče Richard, sin Rick in vnuk Corey skupaj vodijo posel, v katerem morajo sodelovati na vsakem koraku.

DISCOVERY SCIENCE: sreda, 25. 3. 2020, 13.38 - Pomerite se s poznavalcem

Glejte v tv2go.

Ali se lahko običajen človek z običajnimi sposobnostmi pomeri s šahovskim velemojstrom, prvakom v ribolovu ali poklicnim kvartopircem?
Voditelj Alexis Conran (Real Hustle, Breaking Magic, Mind Control Freaks) bo v re­alnih situacijah uporabil faktor iluzije in prevare, da bi lahko ra­zvil genialne strategije in poskušal premagati strokovnjake v njihovi lastni igri brez let trdega dela in treninga.

Gremo v kino

Namestite se v vaš najljubši naslanjač ali pa se udobno zleknite v kavč. Nalijte si priljubljeno pijačo, dodajte še kakšen zdrav prigrizek in kino se lahko prične.

HBO: sreda, 25. 3. 2020, 15.40 – Lepotica in zver

Glejte v tv2go.

Film govori o mladem princu, ki je uročen v podobo Zveri in ga lahko osvobodi le iskrena ljubezen. Iznajdljiva mladenka Bella (Emma Watson) se po očetovi nezgodi znajde v ujetništvu Zveri (Dan Stevens), srhljivega živalskega bitja, ki dekle zapre v svojo graščino. S pomočjo uročenih hišnih pomočnikov Bella spoznava tragično preteklost in nezavidljivo usodo Zveri, vendar naposled uvidi, da se pod grozljivo zunanjostjo skriva trpeče in prijazno srce. Glasba, ples in veselje postopoma odpirajo pot ljubezni, ki lahko edina konča zlovešče prekletstvo. Z oskarjem nagrajeni režiser filmov "Sanjske punce" in "Somrak saga: Jutranja zarja" Bill Condon prinaša igrano, celovečerno različico brezčasne Disneyjeve ljubezenske zgodbe o uročenem princu in prikupni lepotici.

FOX MOVIES: sreda, 24. 3. 2020, 21.00 – BOTER 2

Glejte v tv2go.

Fox Movies vabi na ogled triologije Boter (prvi del je bil prikazan 24.3., danes je drugi del, jutri pa se bo trilogija zaključila).

S številnimi oskarji nagrajeni filmi prikazujejo življenje mafijske dinastije v Ameriki. Odlična igralska zasedba ter dobra zgodba navdušujejo gledalce že desetletja.

Ostareli boter Vito Corleone svoje mesto prepusti najmlajšemu sinu Michaelu, ki si želi normalnega življenja, zato noče imeti nič z očetovimi posli. A vse se spremeni, ko poskušajo očeta ubiti. Takrat Michael priseže, da se bo maščeval.

CINESTAR TV 1: sreda, 25. 3. 2020, 20.30 - Apokalipto

Glejte v tv2go.

Zgodba se dogaja v času kraljestva Majev. S čustvi nabit, razburljiv in provokativen film obuja v življenje svet iz davne preteklosti, kakršnega redko vidimo v igrani formi, hkrati pa je zelo aktualen za sodobno družbo. Posneli so ga v Catemacu - v enem zadnjih ohranjenih območij deževnega gozda v Mehiki - in v Veracruzu, igralci pa so izključno iz vrst ameriških domorodcev, se pravi potomcev Majev. Apokalipto je očarljiva in nepozabna filmska izkušnja, polna neprestane akcije in osupljivih posnetkov.

Smejmo se

CINESTAR TV: sreda, 25. 3. 2020, 22.55 - Seinfeld (1. sezona, 1. del)

Glejte v tv2go.

Serija Seinfeld se upravičeno ponaša z nazivom ene najuspešnejših in najbolj priljubljenih humorističnih nanizank v zgodovini televizije.  »Serija o ničemer« je domala prek noči uspela na novo opredeliti žanr televizijske komedije. Tokrat imate posebno priložnost, da jo začnete gledati od njenih začetkov.

BRIO: sreda, 25. 3. 2020, 22.45 - Prijatelji

Glejte v tv2go.

Še ena klasična humoristična serija, ki je skoraj desetletje spravljala v smeh gledalce širom sveta, ki jo z veseljem pogledajo še danes v številnih ponovitvah. Tudi vi sedite na najbolj kultni kavč in si poglejte, kaj se bo tokrat dogajalo prijateljem v skupnem stanovanju.

Obvestila

Poslovanje T-2 v času izrednih razmer

Spremenjene razmere zaradi ukrepov preprečevanja širitve korona virusa COVID-19 pomembno vplivajo tudi na naše poslovanje, zato smo sprejeli vrsto ukrepov o katerih vas v nadaljevanju obveščamo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?