Kaj bi gledali ta konec tedna?

Pred nami je podaljšan praznični vikend, zato smo vam pripravili pregled vsebin na televiziji, s katerimi si lahko polepšate praznične dni. Družinsko sedite pred televizor in si skupaj oglejte film. Morda boste poglobili svoje poznavanje zgodovine krščanstva, se nasmejali ob humorističnih serijah ali pa v kino sedete kar tako, da se odklopite od vsakdana.

Kakorkoli že, naj vam bo lepo!

Družinski filmi

HBO: sobota, 11. 4. 2020, 12.25 – Levji Kralj

Glejte v tv2go.

Disneyjeva digitalna priredba "Levjega kralja" v režiji Jona Favreauja prinaša vrhunsko filmsko tehnologijo, s katero so na povsem nov način oživili slavne živalske like.  Filmu daje čar brezčasna zgodba o častihlepju in izdaji, ki smo jo v animirani Disneyjevi inačici gledali leta 1994. Spet se bomo podali v osrčje afriške savane, kjer se rodi prihodnji kralj živali…

T-2 videoteka: Balerina in Viktor

Glejte v tv2go.

Enajstletna sirota Felicija ima eno samo strast: ples. Njene največje sanje so, da bi postala balerina Pariške opere. Da bi uresničila svoje sanje, s svojim najboljšim prijateljem Viktorjem skujeta genialen načrt, kako bi pobegnila iz sirotišnice in odšla v Pariz.

Planet TV: nedelja, 12. 4. 2020, 20.00 – Knjiga o džungli

Glejte v tv2go.

Priljubljena pravljična zgodba o izgubljenem džungelskem dečku nas v osupljivi igrani različici popelje na nove pustolovščine neustrašnega Mavglija in njegovih živalskih prijateljev.

HBO: sobota, 11. 4. 2020, 20.00 – Aladin

Glejte v tv2go.

Disney prinaša vznemirljivo filmsko priredbo animirane klasike "Aladin", pripovedi o očarljivem uličnem falotu, princesi Jasmini ter duhu iz svetilke.

Priznani režiser Guy Ritchie prinaša romantično glasbeno pustolovščino, umeščeno v namišljeno pristaniško mesto Agrabah. V glavnih vlogah nastopajo duh iz čarobne svetilke (Will Smith), šarmantni lopov Aladin (Mena Massoud) in Jasmina (Naomi Scott), skromna in odločna princesa svobodnega duha.

V znamenju praznikov

TV Slovenija 2: petek, 10. 4. 2020, 20.00 - Po sledeh Kristusovih relikvij (dokumentarec)

Glejte v tv2go.

Relikvije kot dokaz življenja in končnega trpljenja Jezusa Kristusa: križ, žeblji, kraj pokopa, celo njegova kri. V dokumentarni oddaji avtorji z dognanji arheologije, zgodovine in mistike razkrijejo zgodbe teh predmetov in predstavijo izzive, s katerimi se spopadajo raziskovalci relikvij, njihovi lastniki in verniki.

CineStar TV 1: petek, 10. 4. 2020, 21.05 - Kristusov pasijon (film)

Glejte v tv2go.

Legendarni film režiserja Mela Gibsona, ki je zgodbo povzel iz štirih svetopisemskih evangelijev in govori o zadnjih dvanajstih urah Kristusovega življenja.

TV SLO 2: ponedeljek, 13. 4. 2020 - Resnični Jezus iz Nazareta: Poslednji dnevi (dokumentarni)

Glejte v tv2go.

Robert Powell se je odpravil v Jeruzalem, kjer bo končal preučevanje Kristusovega življenja. Tam je odkril sledi, ki dajejo zgodovinski okvir dramatičnim dogodkom, ki so zaznamovali dni pred njegovo smrtjo in po njej.

Gremo v kino

KINO: sobota, 11. 4. 2020, 20.00 – 300

Glejte v tv2go.

Film se osredotoča na znano zgodovinsko bitko pri Termopilah, prvo bitko v grško-perzijskih vojnah. Leta 480 pr.n.št. so se Perzijci pod vodstvom kralja Xerxesa zbrali in organizirali v sto in več tisoč glavo vojsko. Odločeni so bili, da bodo napadli in osvojili majhen grški narod.

Cinestar premiere 2: petek, 10. 4. 2020, 17.20 Moj teden z Marilyn

Glejte v tv2go.

Ta film, posnet po resnični zgodbi Colina Clarka, prikazuje čarobni teden, ko se je Marilyn odprla tujcu ter z njim dobila prijatelja in zaveznika. Film je prejel zlati globus za najboljšo žensko vlogo in dve nominaciji za oskarja.

CineStar TV 1: nedelja, 12. 4. 2020, 19.10 - Ženske

Glejte v tv2go.

Film je inteligentna komedija na temo modernega pojmovanja ženskosti in odnosov med pripadnicami ženskega spola. Postavljena je v svet visoke mode. Dobro zgodbo pa dopolnjuje izvrstna igralska zasedba.

HBO 3: sobota, 11. 4. 2020 14.10 – Zelena knjiga

Glejte v tv2go.

Izvrsten, z oskarji nagrajen film o medrasnem nasilju v ZDA leta 1962. Zgodba je podana skozi oči temnopoltega vrhunskega pianista, ki za šoferja najame varnostnika italijanskega porekla.

FOX MOVIES: nedelja, 12. 4. 2020, 22.00 - Angeli in demoni

Glejte v tv2go.

Po papeževi smrti namestnik Patrick McKenna nadzoruje priprave na njegov pogreb in začasno upravlja apostolski sedež. Inšpektor Olivetti na pomoč pokliče ameriškega profesorja Roberta Langdona. Ta hitro ugotovi, da za zaroto stojijo iluminati.

Serije

FOX: sobota, 11. 4. 2020, 13.05 - Veliki pokovci (serija, 1. sezona, 1. del)

Glejte v tv2go.

Se sploh še spomnite, kako se je vse skupaj začelo. Priljubljena serija navdušuje gledalce že vrsto sezon. Tokrat pa vas vabimo k ogledu prvega dela, prve sezone…

HBO 3: ponedeljek, 13. 4. 2020, 22.30 - Beg ljubimcev (1. sezona, 1. del)

Glejte v tv2go.

Na male ekrane prihaja nova humoristična serija v produkciji HBO. Komična serija o ženski, ki se ji življenje obrne na glavo, ko dobi sporočilo od svoje ljubezni iz študentskih let.

Zabava

Najboljše risanke na programu Minimax

Starši te dni pogosto iščejo in izbirajo risanke za najmlajše gledalce. V T-2 ponudbi lahko izbirate med TV programom Minimax, ki je uvrščen v programske sheme M, L in XL HD ali pa se odločite za Minimax videoteko, kjer so vam vsebine, ki se dnevno vrtijo na programu, na voljo dlje časa. Zanimalo nas je, kaj je tisto, kar starši in otroci najraje gledajo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?