Kaj bi gledali - torek, 24. 3. 2020

Tudi danes vas vabimo pred male zaslone. Oder najprej prepuščamo visoki politiki in z njo povezanimi vsebinami. Sledita namiga za ogled nove kriminalne serije ali klasične avanture. Za sprostitev pa smo dodali še nekaj humorja in risank za najmlajše (in tiste malo starejše).

Svetovna politika

TV SLO 1: torek, 24. 3. 2020, 20.00 - Mohamed Bin Salman, princ z dvema obrazoma

Glejte v tv2go.

Dokumentarni film, ki predstavi življenje kontroverznega savdijskega princa znanega pod kratico MBS. Princ je sicer glavni akter pomembnih poslovnih odločitev, ki kujejo dobičke številnim zahodnim podjetjem, a cena tega je lahko tudi zelo visoka.

VIDEOTEKA VOYO: Železna lady

Z oskarjem nagrajeni film, kjer odločna Meryl Streep upodobi  nekdanjo britansko ministrsko predsednico, Margaret Thatcher in pokaže njeno zanimivo življenjsko pot. Kako je postala ena največjih političnih osebnosti vseh časov.

Napeto

KINO: torek, 24. 3. 2020, 20.00 – Potovanje v središče sveta, film

Glejte v tv2go. 

Film je bil posnet po ideji klasičnega romana pisatelja Julesa Vena. Univerzitetni profesor najde zaprašene zapiske, ki ga popeljejo na pot v središče zemlje.

PLANET TV: torek, 24. 3. 2020, 22.30 (začetek nove sezone serije) – Ubij Eve

Serija po zgodbah Luka Jenningsa spremlja psihopatsko in nenavadno nadarjeno morilko ter nič manj odločno agentko MI5, ki ji je za petami. Kriminalna serija prinaša mešanico surovih nesramnosti in patosa z ostrim humorjem, izvirnih dialogov ter osupljive akcije.

Nasmejmo se

VIDEOTEKA VOYO: Bacek jon

Iščete kratko sprostitev za vso družino. Poglejte si katero izmed epizod risanke Bacek Jon. Njegove vragolije vas bodo zagotovo spravile v smeh. Za vse starosti.

Fox Life: torek, 24. 3. 2020, 19.00 – Klub srečnih ločenk

Glejte v tv2go.

Srečne ločenke? Ja, pa še svoj klub imajo. In prav nič jim ni dolgčas, saj se jim neprestano dogajajo bolj ali manj zabavni zapleti.

T-2 VIDEOTEKA: Počutim se lepo

Glejte v tv2go.

Film z mamljivim naslovom je simpatična komedija, kaj se lahko zgodi, ko se dekletu uresničijo želje, da postane lepotica, ki jo vsi občudujejo.

HBO 2: torek, 24. 3. 2020, 17.05 - Zaporniško dvorišče

Glejte v tv2go.

Zaporniško dvorišče je komedija, v kateri v glavnih vlogah nastopata Adam Sandler in Chris Rock. Ko bivši nogometni igralec Paul Crewe pristane v zaporu, ga stražnik tam prisili, da oblikuje pestro nogometno moštvo - ki bo igralo proti stražnikom. Komedija je remake filma iz leta 1974, ki mu je bilo naslov The Longest Yard in v katerem je blestel Burt Reynolds.

Obvestila

Pravilni ukrepi pred koronavirusom

Epidemija koronavirusa, ki se je razširila po celi Evropi, zahteva previdnostne ukrepe. Na spletu se pojavlja vse več vsebin, ki tovrstne ukrepe pojasnjujejo. Pa smo prepričani, katere informacije so preverjene?

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?