Kaj gledati konec tedna?

Pred nami je podaljšan, praznični konec tedna. Vabimo vas v kino. Udobno se namestite v svoj priljubljeni naslanjač, poskrbite za pijačo in prigrizke in zabava se lahko prične. Tokrat smo vam celotni izbor pripravili v T-2 Videoteki.

Za najmlajše

Bacek Jon (film): Farmagedon

Glejte v tv2go.

Prvi film o BACKU JONU je leta 2014 doživel velik uspeh širom sveta, nominiran pa je bil tudi za oskarja. Drugi del je še boljši, večji in zabavnejši, saj na kmetijo prihajajo nezemljani!

Drama

One so bombe

Glejte v tv2go.

Izvrstna igralska zasedba, še kako aktualna tema. Roger Ailes je dolga leta brez posledic spolno napadal in nadlegoval ženske, ki so delale za Fox News. Po njihovih obtožbah za spolne napade jim je bilo za molk ponujeno veliko denarja. Vendar pa se je, kar se je začelo z molkom in tišino in nadaljevalo s šepeti kmalu razvilo v pravo bombo! Film One so bombe podrobno opisuje to morbidno resnično zgodbo in končen padec Rogerja Aliesa.

Romantični

Blizu obzorja

Glejte v tv2go.

Zgodba o globoki ljubezni. Zgodba o zaupanju, pogumu, bolečini, obupu in moči, da se nečemu odpovemo. Resnična zgodba. Jessica živi preprosto in pred njo je obetavna prihodnost. Ko se nekega večera odpravi zdoma, ne sluti, da bo spoznala ljubezen svojega življenja in da se ji bo dojemanje sveta obrnilo na glavo. Kmalu za tem pa bo soočena z odločitvijo, ki jo bo za vselej spremenila.

Kriminalka

Nož v hrbet

Glejte v tv2go.

Zgodba filma Nož v hrbet se odvija okoli družinskega večera, ki se sprevrže v nočno moro, saj na njem umre 85-letni Harlan Thrombey (Christopher Plummer) – glava družine. V njegov dom prispeta dva detektiva (Daniel Craig in Lakeith Stanfield), da bi razrešila Harlanovo nenadno smrt ter razkrila dobro skrite družinske skrivnosti. Kmalu se zadeva zaplete, saj je sumnjiv prav vsak član družine.

Vojni

1917

Glejte v tv2go.

Izvrstni, z oskarji nagrajeni, film Sama Mendersa. Avtor je bil inspiriran z zgodbo njegovega deda iz časa prve svetovne vojne. Na vrhuncu prve svetovne vojne je dvema britanskima vojakoma, Schofieldu in Blakeu, podana nemogoča misija - v tekmi s časom morata prečkati sovražnikovo ozemlje in prenesti sporočilo, ki bi lahko ustavilo smrtonosni napad na stotine vojakov, med katerimi je tudi Blakejev lastni brat.

Dokumentarni

Zemlja: Nepozaben dan

Glejte v tv2go.

Obeležite Dan zemlje in si oglejte dokumentarec o njenih lepotah. V teku enega samega dne sledimo soncu od najvišjih gora do najbolj oddaljenih otokov, od eksotičnih do urbanih džungel. Osupljivi preboji filmske tehnologije nas prestavijo v neposredno bližino zasedbe nepozabnih likov: zebrinega mladička, ki si obupano želi prečkati naraslo reko; pingvina, ki se junaško poda na vratolomno dnevno pot, da bi nahranil svoj zarod; družine kitov glavačev, ki radi dremajo v navpičnem položaju, in lenivca, ki išče ljubezen.

Novosti

Uporabnikom T-2 televizije na voljo nadgrajen priporočilni sistem

Uporabnikom T-2 televizije smo v teh dneh ponudili nadgrajen personaliziran priporočilni sistem. T-2 televizija, ki je z zagonom priporočilnega sistema oktobra lani prilagojena vsakemu posameznemu uporabniku, tako dobiva še dodatno funkcionalnost, saj se uporabniku ob prižigu pod lastnim profilom na domačem zaslonu prikažejo dodatne prilagojene vsebine.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?