Kaj vam priporočamo v ogled danes – torek, 17. 3. 2020

Te dni bomo veliko pred malimi zasloni. Vsi poznamo neprijeten občutek, ko bi si želeli nekaj ogledati, pa ne vemo, kaj izbrati. Zato vam bomo vsak dan pripravili nekaj namigov, za koristno in prijetno popoldne ali pa večer pred televizijo. Svetujemo pa vam, da vsak dan pogledate vsaj eno informativno oddajo in si zagotovite redne informacije o ukrepih v zvezi s preprečevanjem širitve korona virusa COVID-19.

Priporočamo danes, 17. 3. 2020

Kanal A: torek, 17. 3. 2020, 18.50 – Veliki pokovci

Jih redno spremljate? Si jih boste ogledali prvič? Ne glede na odgovor verjamemo, da se jim boste nasmejali.

FOX TV: torek, 17. 3. 2020, 20.00 – Na kraju zločina, CSI

Izzivov preiskovalcem ne zmanjka, zapleti so prepričljivi, napete zgodbe so lahko pravi oddih. Za nami že več uspešnih sezon, a priljubljenost ne upada. Prepričajte se, zakaj.

Da Vinci Learning: torek, 17. 3. 2020, 14.30 – Grozote zgodovine, Zviti Vilijam Osvajalec

Na zgodovino se da pogledati tudi s humorjem. To izvrstno uspeva britanskim avtorjem oddaje Grozote zgodovine. Oddaje so namenjene najstnikom, ogled pa priporočamo tudi odraslim!

Discovery Science HD: torek, 17. 3. 2020, 15.15 – Ekstremno inženirstvo: Širitev newyorške podzemne železnice

Ko pri delu opazujemo največje gradbenike, lahko krepimo zavest, da se vse da, če se hoče. Njihovi podvigi so impresivni. Tudi ob načrtovanju širitve železnic v New Yorku.

HBO 3: torek, 17. 3. 2020, 15.00 – Julie in Julia

Oglejte si odlično Merlyn Streep v vlogi Julije Child, začetnice kuharskih TV oddaj v Ameriki. Če ne drugega, boste pri sebi vzbudili željo po kuhanju.

HBO: ponedeljek, 16. 3. 2020, 20.00 - Westworld

Težko pričakovana nova sezona serije, ki prikazuje življenje, ki je nekje na meji med prihodnostjo in preteklostjo, kroji pa ga razvoj umetne inteligence. Kaj se zgodi, ko se roboti osamosvojijo? Ogled je možen v HBO videoteki ali s pomočjo časovnega zamika.

Travel XP: torek, 17. 3. 2020, 19.30 – Raziščite Tajsko: Koh Samui

Z optimizmom potujmo vsaj z očmi. Vabimo vas na Tajsko. Prelepi posnetki, tudi v 4K HD. Sprostitev zagotovljena.

TV 1000: torek, 17.3.2020, 21.00 – Angleški pacient

Film pripoveduje o ljubezenski zgodbi, ki se dogaja v času druge svetovne vojne, ko brezimni in zaradi poškodb neprepoznavni pacient, italijanski medicinski sestri pripoveduje svojo nenavadno zgodbo. Film je bil nagrajen s kar devetimi oskarji.

T-2 videoteka: Bela in Sebastjan, mladinski film

Navdihujoča zgodba o šestletnem Sebastijanu in njegovem psu, ki se dogaja v osrčju Alp.

T-2 videoteka: The Beatles, osem dni na teden

Film prežet z glasbo nas vrne v čas beatlomanije. Kako so štirje mladi fantje iz delavskega mesta Liverpool z močjo glasbe spreminjali družbo, da svet nikoli ni bil takšen, kot so ga poznali.

Pickbox (videoteka): Serija Agatha Cristie: Poiroit

Odločite se za ogled dela serije, ki sledi knjižnim predlogam kraljice kriminalk, Agathe Cristie. Premeteni detektiv Poiroit, ki je z mislimi vedno korak pred ostalimi, bo navdušil tudi vas.

Voyo (videoteka): Harry in Meghan: ukročeni princ

Vas zanima, kako se je začela zgodba med Meghan in princem Harryjem? Film ponuja romantičen vpogled v zvezo, ki se tako trudi, da bi se umaknila pogledu javnosti. Jima bo uspelo?

Obvestila

Obvestilo naročnikom ob razglasitvi epidemije koronavirusa

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?