Kako vedno gledati tisto, kar nam je všeč?

Te dni se veliko časa zadržujemo pred televizijo. Že če smo sami, se težko odločamo, kaj bi gledali. Če je izbor vsebin prepuščen večjemu številu družinskih članov, pa je odločitev še težja. Izziv imamo tudi, če je istočasno na sporedu več vsebin, ki so nam zanimive in bi si jih radi ogledali. Enostavna rešitev je uporaba funkcij časovnega zamika.

Sedemdnevni zamik s slikovnim prevrtavanjem

T-2 časovne funkcije omogočajo enostaven dostop do televizijskih vsebin tudi do sedem dni nazaj. Dostopne so na TV sporedu, kjer izberemo želeno vsebino in si jo ogledamo takrat, ko imamo čas.

Vsebino si lahko za nazaj ogledamo tudi s prevrtavanjem. Uporabimo gumb za vrtenje nazaj, ki nam na ekranu prikaže slikovno podobo vsebin, kar nam omogoča zelo natančno izbiro trenutka gledanja. Ta je še posebej priročna, kadar v zamiku gledamo vsebine, ki imajo oglasne bloke, saj jih lahko s slikovnim prevrtavanjem zelo natančno preskočimo in ne zamudimo niti trenutka vsebine.

Razporedite oglede in ugodite vsem

Kadar si družina želi gledati hkrati več vsebin, je potreben le dogovor o vrstnem redu gledanja, kajti vsebine vas počakajo tudi do sedem dni nazaj. Te dni je to še posebej uporabno, kajti otroci lahko najprej opravijo šolsko delo in šele nato gledajo televizijo. In to ne karkoli, ampak tisto, kar želijo oziroma jim izberete vi. Tudi ogled tako pomembnih informativnih oddaj si lahko prilagodite vašemu razporedu in imate najprej mirno družinsko večerjo, poročila pa si ogledate v zamiku kasneje. Vas zanima film, ki se je vrtel tri dni nazaj? Nič lažjega. Poiščite ga v sporedu in si ga oglejte.

Dodatne funkcije časovnega zamika

Poleg uporabe slikovnega prevrtavanja in ogleda za nazaj vam priporočamo tudi prevrtavanje vsebin v zamiku naprej - natančen preskok oglasnih blokov.

Vaše načrtovanje ogledov lahko poenostavite tudi z uporabo storitve opomnik, ki je na voljo na vseh napravah. Tako si lahko na mobilnem telefonu z uporabo aplikacije T-2 tv2go po sporedu vsebine označite, opomnik pa vas bo na vsebine opozoril, ko bodo na sporedu.

Vsebine, ki vas zanimajo si lahko označite tudi z oznako »ogled kasneje«.

Prednost povezovanja naprav

Ob naročilu TV časovnih funkcij vam te delujejo tako na televiziji, v aplikaciji T-2 TV, na mobilnih napravah in v spletni različici tv2go. Ko prekinemo z gledanjem na eni napravi, lahko z ogledom nadaljujemo v isti točki, na drugi napravi. T-2 televizija si bo zapomnila točen čas vsebine, kjer smo prenehali z gledanjem.

Tudi ob ponovni izbiri vsebine si bo T-2 televizija zapomnila, kje ste prenehali z gledanjem in vam bo predlagala ponoven ogled od začetka ali nadaljevanje ogleda, kjer ste zaključili. Izbira je vaša.

Nazaj na gledani program

Se vam je med gledanjem v časovnem zamiku zgodilo, da ste po nesreči zamenjali program? Nič hudega. Pritisnite gumb z oznako »0« ali »www« in nato gumb za hitro prevrtavanje naprej. Vrnili se boste na prejšnji program in to v točko, kjer ste prenehali z gledanjem.

Navigacija na daljinskem upravljalniku

Za lažje krmarjenje med TV vsebinami uporabite hitre gumbe na vašem daljincu.

Tisti, ki bi radi vedeli še več, pa si preostale namige poglejte tukaj.

Zabava

Najboljše risanke na programu Minimax

Starši te dni pogosto iščejo in izbirajo risanke za najmlajše gledalce. V T-2 ponudbi lahko izbirate med TV programom Minimax, ki je uvrščen v programske sheme M, L in XL HD ali pa se odločite za Minimax videoteko, kjer so vam vsebine, ki se dnevno vrtijo na programu, na voljo dlje časa. Zanimalo nas je, kaj je tisto, kar starši in otroci najraje gledajo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?