Kodiranje TV programov na kabelskem omrežju

Naročnike T-2 storitev na kabelskem omrežju, na področju Kamnika, Jesenic, Podpeči, Loške doline, Mirne in Metlike, obveščamo, da se bo maja zaključilo promocijsko obdobje odprtih programskih shem, saj bomo 4. 5. 2021 pričeli s kodiranjem televizijskih programov.

Postopek zaključevanja odprtih shem bo potekal v štirih fazah z začetkom 4. 5. 2021, v celoti pa se bo postopek zaključil do 25. 5. 2021.

Za nemoteno spremljanje televizijskih programov bo potrebno namestiti T-2 dekodirno (CONAX) TV kartico, s katero bo omogočen ogled le naročenih programskih shem in paketov, ki so jih naročniki izbrali ob podpisu pogodbe. Naročniki bodo potrebovali dekodirno TV kartico za vsak televizijski sprejemnik.

Naročene programske sheme in TV pakete lahko naročniki kadarkoli spremenijo z obiskom poslovalnic ali pokličejo center za pomoč naročnikom na številko 064 064 064.

Več informacij o T-2 kabelskem omrežju:

Kabelsko omrežje v Kamniku in na Jesenicah: https://www.t-2.net/kabelsko-omrezje-v-kamniku-na-jesenicah

Kabelsko omrežje v Mirni, Podpeči in Loški dolini: https://www.t-2.net/kabelsko-omrezje-v-mirni-podpeci-loski-dolini

Seznam poslovalnic: https://www.t-2.net/poslovalnice

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?