Kabelsko omrežje v Kamniku in na Jesenicah

Paketna ponudba

Naročnikom je na voljo celotna paketna ponudba. Izbirate med Oranžnimi paketi, pri katerih lahko nadgradite mobilni paket in prilagodljivi paketi (TV+TEL, T3, T4), ki si jih vsak uporabnik lahko prilagodi po svojih potrebah (hitrost interneta, programska shema, mobilni paket).

Televizija

Ob uporabi IPTV sprejemnika lahko naročniki izbirate med vsemi programskimi shemami in dodatnimi programskimi paketi. V kolikor uporabljate DVB-C sprejemnik, pa so na voljo le spodnji dodatni programski paketi.

Programski paket Cena
HBO Premium 9,99€ / mesec
Cinestar 5,99€ / mesec
Yugo 8,99€ / mesec
Pink 8,99€ / mesec
Grand Slam X 7,99€ / mesec
Amor X 4,99€ / mesec
Cinemax 4,49€ / mesec
Voyo 7,99€ / mesec
Venus X 5,99€ / mesec
Rus 5+ 7,99€ / mesec

Samostojna storitev televizije

Na T-2 kabelskem omrežju lahko spremljate čez 300 televizijskih programov in 150 radijskih programov. Vključenih je čez 90 programov v visoki ločljivosti (HD), nekateri pa tudi v 4K (pod posebnimi pogoji). Vse programe lahko spremljate v digitalnem zapisu, kar vam omogoča bistveno večjo kakovost slike in zvoka.

Storitev Cena
Samostojna TV 9,99€ / mesec
Dodatni IP TV sprejemnik 4,49€ / mesec
Dodatna DVB-C kartica 1,99€ / mesec
DVB-C MPEG4 sprejemnik Reverz
PCMCIA CAM Modul Reverz

Uporabne povezave

Vrstni red programov na kabelski televiziji se nahaja na seznamu.

Kratka navodila o televiziji si lahko preberete tukaj.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?