Kvalifikacije za OI v košarki na Šport TV

Ste tudi vi ljubitelji košarke? Šport TV ekskluzivno prenaša kvalifikacije za Olimpijske igre v košarki, kar pomeni, da si lahko ogledate prav vse štiri turnirje, ki bodo potekali do 7. julija. Ne zamudite napetega dogajanja na parketu in pospremite naše košarkarje do zmage.

Kvalifikacije za Olimpijske igre v košarki so že napolnile dvorane po vsem svetu. Navijači lahko uživajo v napetih tekmah v štirih različnih mestih - v Pireju, Valenciji, Rigi in v San Juanu. Za slovenske navijače je seveda v ospredju turnir v grškem Pireju, kjer se bo do 7. julija za vstopnico za Pariz 2024 borila naša slovenska reprezentanca z Luko Dončićem na čelu.

Tudi, če ste na poti, si lahko z našo mobilno televizijo Tv2go ogledate vse košarkarske tekme.

Slovenska reprezentanca se je na prvi tekmi, 2. julija sicer neuspešno pomerila s Hrvaško, dva dni kasneje pa popravila vtis in z veliko prednostjo premagala Novo Zelandijo. Slovenija se že vneto pripravlja na jutrišnji polfinale, kjer se bodo pomerili proti Grčiji. V drugem polfinalu bosta igrala Hrvaška in Dominikanska republika. Zmagovalec nedeljskega finala se bo uvrstil naprej na Olimpijske igre.
 

  • Sobota, 6.7.: Polfinale, Slovenija - Grčija, ob 16.30
  • Nedelja, 7.7.: Finale, nasprotnik še ni znan

Spremljajte in navijajte za Slovenijo!

Tekme slovenske reprezentance in zanimive dvoboje preostalih treh turnirjev lahko v živo spremljate na programu Šport TV, kjer si poleg tekem lahko ogledate tudi bogat studijski program z zanimivimi strokovnimi sodelavci. Spremljajte športno dogajanje in navijajte za naše košarkarske ase kar iz domačih tribun. 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?