La Liga odslej na Areni Sport

S sezono 2021/22 na televizijo Arena Sport prihaja najboljša španska nogometna liga - La Liga. Nova sezona, že 91. po vrsti, se začne 13. avgusta 2021 in zaključi maja 2022. Nogometne virtuoze španskih klubov boste lahko na Arena Sport gledali (še vsaj) 5 sezon.

Ob prihodu na slovenski trg so pri televiziji Arena Sport napovedali, da bomo po letu, ko so se osredotočili na košarko, gledali še vrhunski nogomet. La Liga je prva v vrsti, kmalu pa bodo najavili tudi ostale okrepitve. Veseli nas, da bomo gledalcem preko programa Arena Sport lahko ponudili še bolj pestro izbiro športnih prenosov, La Liga je zagotovo ena tistih nogometnih lig, za katero je interes pri gledalcih največji in zagotovo so jo najbolj navdušeno pričakovali. Novo poglavje La Lige bodo zaznamovala tudi znana komentatorska imena, v ospredju Tine Zupan, Dani Bavec in Grega Sever.

Zaradi povečanega števila prenosov v živo bodo med poletjem vzpostavili tudi dva nova programa: Arena Sport 3 in Arena Sport 4. Tako bo zagotovljen še dodaten programski prostor tudi za ostale lige, tekmovanja in dogodke. Na Arena Sport med drugim prihajajo tudi tekme Serije A, več informacij o nogometnih vsebinah, ki na Arena Sport še prihajajo, pa lahko pričakujete kmalu.

Za še boljšo izkušnjo ob gledanju tekem, si oglejte še uporabne T-2 TV namige za športne navdušence.
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?