Luka Basi s koncertom na valentinovo ekskluzivno na T-2 TV

Doživite valentinovo, kot ga še ni bilo. S koncertom priljubljenega Luka Basija – pri vas doma

V družbi T-2 bomo na valentinovo znova poskrbeli za zabavo in organizirali že drugi spletni koncert, ki ga bomo tokrat namenili ljubiteljem hrvaške popularne glasbe. Na dan zaljubljencev, ki ga obeležujemo 14. februarja, boste tako lahko od 20. ure dalje, na programu T-2 Koncerti, v živo spremljali Luko Basija, priljubljenega mladega glasbenika iz Slovenj Gradca, ki se je s svojimi skladbami uveljavil tako pri nas kot tudi na Hrvaškem. Med koncertom, ki bo zainteresirani javnosti na voljo ekskluzivno na T-2 TV, bo prek družbenih omrežij mogoč tudi interaktivni stik s pevcem in člani njegove ekipe.

Nakup vstopnic za ekskluzivni koncert Luke Basija je mogoče povsem enostavno opraviti kar na T-2 televiziji. Cena vstopnice je 11,99 € z DDV. V meniju TV vmesnika poiščite razdelek za naročilo dodatnih TV paketov, kjer boste našli tudi možnost nakupa vstopnice. Hitrejši nakup je možen tudi preko domačega zaslona - uporabite zeleni gumb na vašim daljinskem upravljalniku.

Vrhunsko tehnologijo in še boljšo glasbo bomo pripeljali v vašo dnevno sobo.  Vi le poskrbite, da bodo vaši najbližji z vami, pripravite osvežitev ter prigrizke, dodajte malo koncertnega žara s primerno svetlobo in seveda dvignite glasnost televizije.

Valentinov koncert Luke Basija tudi za tiste, ki niso naročniki T-2

Zaradi velikega zanimanja za ogled valentinovega koncerta Luke Basija smo se odločili, da bomo ogled koncerta v živo omogočili tudi tistim, ki še niso T-2 naročniki. Ti bodo lahko koncert spremljali prek samostojne storitve T-2 TV, nakup kart pa je že mogoč na spletni strani https://tv.t-2.net/.

Več informacij: https://www.t-2.net/novice/veliki-valentinov-koncert-luke-basija

Vse to – ekskluzivno na T-2 televiziji.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?