Mobilne aplikacije za aktivno preživljanje prostega časa

Topli in sončni dnevi nas kar vabijo na svež zrak in preživljanje prostega časa zunaj na prostem, vabijo k rekreaciji in odkrivanju novih dogodivščin.

Zato smo za vas izbrskali nekaj mobilnih aplikacij, ki vam bodo morda prav prišle pri aktivnem preživljanju prostega časa.

 

Vsem, ki radi preživite prosti čas na svežem zraku v hribih, se podite po neznanih poteh s kolesom in pri tem radi raziskujete tudi turistične znamenitosti, je namenjena aplikacija SLOVENIJA TRAILS HIKING&BIKING. V njej boste našli zanimive izhodiščne lokacije za odkrivanje čudovitih koncev Slovenije.

 

 

Mobilna aplikacija MONOLIT 2 GO je namenjena vsem, ki vam je všeč aplikacija Slovenia Trails Hiking&Biking, iščete pa še podrobnejše informacije o pohodniških in kolesarskih poteh, kot so: dolžina poti, trajanje, zahtevnost poti, opis poti, slika markacije, višinski podatki - vključno z višinskim profilom in zanimivimi lokacijami ob poti. Za vsako pot lahko preverite, ali je družinam prijazna, kolikšen del poti poteka po gozdu, preverite lahko, ali pot poteka po glavnih ali stranskih cestah. Več kot odlična aplikacija za aktivno preživljanje prostega časa skupaj z vsemi družinskimi člani.

Ljubiteljem gora je namenjena aplikacija GORSKI VODNIK. Aplikacija gorski vodnik uporabnikom pomaga pri načrtovanju izletov in je pomočnik pri izletih v gore ter tako prispeva k večji varnosti planincev in izletnikov. Aplikacija vsebuje seznam vrhov in seznam poti do njih, ki jih je prispevala Planinska zveza Slovenije.

 

Odkrijte lepoto slovenskih Brd, njihovo kulturo, naravo in tradicionalne okuse skupaj s športnim navdihom med pohodom na Tolminska korita ali kolesarjenjem od Tolmina do Kobarida z aplikacijo CIAO IN BRDA.

 

Kamorkoli se boste odpravili, preživite sončne pomladne dni karseda lepo!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?