Na T-2 TV bo strašilo

Zadnjo oktobrsko noč poznamo tudi kot najbolj grozljivo noč v letu. Za letošnji praznik coprnic, duhov, zombijev, demonov in ostalih strašljivih bitij, smo pripravili nabor filmov, ki vas bodo pretresli do kosti. Si jih upate pogledati?

Grozljivke in srhljivke v videoteki

Popestrite si noč strašenja in groze z izbranimi filmi na T-2 TV ter si pričarajte magično zabavo v vaši dnevni sobi. Vse do vključno 1. novembra boste v videoteki našli kategorijo »Halloween«, z vsebinami, ki vam bodo pognale strah v kosti. Bolj ali manj znane srhljivke in grozljivke vas bodo pospremile v svet zlih duhov, demonov in ostalih bitij. Ste dovolj pogumni, da vstopite in se prepustite domišljiji?

Začarane vsebine iz kategorije »Halloween« si lahko ogledate med 28. oktobrom in 1. novembrom po ceni 0,99 € za posamezen film. Izbirate lahko med 92 naslovi svetovne produkcije, kjer najdete tudi naslednje grozljivke: Zbor prekletih, Padli angeli, Snemaj!, Berlinski sindrom ter slovensko grozljivko Idila.

Na domačem zaslonu pa boste na enem mestu našli še zbirko grozljivk, ki se bodo v prihajajočih dnevih zvrstele na različnih programih iz naše ponudbe.

Strašljivi oktober na BBC First

Priprave na noč čarovnic so v teku tudi na programu BBC First, kjer si lahko v soboto ob 21. uri lahko ogledate serijo Duhovi. Program BBC First je na voljo naročnikom programske sheme XL HD.

Prijetno gledanje vam želimo!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?