Na zaslone prihaja največji nogometni dogodek tega poletja

Nogometna evforija se nadaljuje. Po zaključku Evropske lige in Lige Prvakov je zdaj čas, da se prepustite nogometnemu razvajanju prvenstva Stare celine!

V poletje vstopamo z nogometom, v boju za lovoriko najboljše reprezentance v Evropi! Na ŠPORT TV bodo poskrbeli za neposredne prenose prvenstva ob zanimivem studijskem dogajanju.

V čarovnijah Ronalda, Mbappéja, Modrića, Lewandowskega, Kroosa in druščine boste lahko uživali na programih prve slovenske športne televizije, med 11. 6. – 11. 7. 2021.

Ne zamudite, čas je za nogometno druženje! Da bo doživetje ob gledanju tekem še bolj prijetno, si oglejte še uporabne T-2 TV namige za športne navdušence. Ogledate si jih lahko tukaj.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?