Nagradna igra ob dnevu žena

Je tudi pri vas parfum najljubši modni dodatek? Želite obdariti sebe ali prijateljico? Skupaj s Kompas shop smo pripravili svežo nagradno igro, ki bo poskrbela za razvajanje ob dnevu žena.

Nagradna igra ob dnevu žena

Vabimo vas k sodelovanju v nagradni igri ob dnevu žena, ki že poteka na našem T-2 Instagram profilu. Nagradna igra bo potekala do vključno 8.3, izžrebali pa bomo kar tri nagrajence, ki bodo dobili nov parfum Dior J'adore EDP infinissime 50ml. Izkoristite priložnost ter začnite pomlad s svežino in eleganco. Spremljajte naš profil, sodelujte, upajte na malo sreče in nagrada je lahko vaša.

Želimo vam veliko sreče pri žrebu!

 

Tehnologija

T-2 na vrhu fiksnih internetnih povezav v letu 2023

Ponosni smo, da je T-2 vodilni ponudnik v zagotavljanju hitre, odzivne in zanesljive internetne povezave.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?