Najlepši božični filmi na T-2 TV

Čar prazničnih dni se skriva v malih stvareh, ki nam polepšajo hladne dni in narišejo nasmeh na obraz. Zato smo za vas pripravili poseben izbor najlepših božičnih filmov.

V našem izboru se skrivajo božični filmi za vsak okus. Vaši najmlajši si lahko ogledajo božično pustolovščino Jelenček Niko, čudovito zgodbo Hrestač ali skupaj z vami uživajo v družinskem filmu Čarli reši Božič. Za odrasle priporočamo ogled romantične komedije Lacyjin neskončni božič in črno komedijo Pokvarjeni božiček.

Od 20. do 25. decembra vam bomo tudi letos ponudili praznično ponudbo božičnih filmov, ki bodo na voljo v T-2 videoteki po ugodni praznični ceni 0,99€ za 24- urno izposojo posameznega filma. Za piko na i prazničnemu vzdušju, boste na svojem domačem zaslonu T-2 TV našli še ostale vrhunske božične filme, ki bodo v času praznikov na sporedu na naših TV programih.

Naj bo ogled prazničnih filmov razlog za prijetno druženje z vašimi najbižjimi ob skodelici vroče čokolade. Želimo vam vesele in prijazne praznike v družbi T-2 televizije!

Zabava

Praznični december v družbi T-2 TV

Ne spreglejte zanimivih filmskih uspešnic in napetih serij, ki bodo poskrbele za tople zimske večere v družbi T-2 televizije.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?