Nogometni spektakli na Šport TV1 za vse T-2 naročnike

Pred nami sta odločilni tekmi slovenske nogometne reprezentance, ki bosta ključnega pomena za njihov preboj na Evropsko prvenstvo, ki bo prihodnje leto v Nemčiji. Kot prijazen operater, bomo vsem našim naročnikom omogočili brezplačen ogled vsebin na programu Šport TV1, vključno z odločilnima tekmama z Dansko in Kazahstanom, ne glede na paket, ki ga imate.

Slovenska reprezentanca bo prvo tekmo z Dansko odigrala že danes, 17.11 ob 20.45. Z neposrednim prenosom na Šport TV1 ne zamudite nogometnega spektakla, ki se bo odvijal v Köbenhavnu. Druga kvalifikacijska tekma in s tem tudi zadnja, pa bo odigrana v ponedeljek, 20.11 ob 20.45 proti Kazahstanu, ki bo prav tako na voljo na našem programu Šport TV1.

Napete trenutke nogometnega obračuna boste lahko spremljali med 17. in 21. 11. na programu Šport TV1. V primeru, da program ni odklenjen, vam svetujemo, da izklopite in ponovno zaženete TV vmesnik. Prav tako velja za T-2 aplikacije, kjer je potreben izhod iz aplikacije ali ponovni zagon televizije oziroma naprave, kjer je nameščena T-2 TV aplikacija. Bodite del nogometnega doživetja kar iz udobja svojega doma. Skupaj navijajmo za naše nogometaše!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?