Nov programski paket Red Point Premium

V ponudbo dodatnih TV programskih paketov smo dodali paket Red Point Premium, ki ponuja nepozabno izkušnjo za odrasle gledalce. Sestavljen je iz osmih privlačnih in raznolikih programov.

Paket lahko spremljate na domačem televizorju preko TV vmesnika ali na osebnih računalnikih s tv2go. Prav tako lahko paket spremljate v kateremkoli internetnemu omrežju povsod v Sloveniji in EU z naročeno storitvijo T-2 TV v tujem omrežju. Na programih lahko uporabljate tudi 7-dnevni časovni zamik.

Red Point Premium
Programski paket Red Point Premium ponuja širok izbor različnih programov za odrasle.

Programski paket lahko naročite prek TV-vmesnika, na portalu Horizont, s klicem na številko 064 064 064, kjer smo dosegljivi 24 ur na dan, 7 dni v tednu, ali na e-poštnem naslovu info@t-2.net.

Prav tako ga lahko izberete v sklopu paketa Oranžni Diamant ali izkoristite točke v T-2 Klubu in si privoščite paket za 500 T + 5,50 € za prve tri mesece.

Na vseh programih za odrasle omogočamo zaščito z vnosom gesla, brez skrbi, da bi do njih dostopali mlajši gledalci. Geslo lahko sami nastavite v meniju nastavitve TV vmesnika.

Preverite še preostali nabor programskih paketov na T-2 televiziji.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?