Nova lokacija T-2 Jesenice

Obiskovalce prodajnega mesta T-2 Jesenice obveščamo, da smo se preselili na novo lokacijo. Najdete nas v trgovskem centru Mercator na naslovu Spodnji Plavž 5.

V sodobno opremljeni poslovalnici T-2 lahko uredite vse potrebno za zasebno ali poslovno uporabo. Sklenete lahko novo naročniško razmerje za fiksne ali mobilne storitve in uredite spremembe ali nadgradnje že naročenih storitev na vašem priključku. Na voljo je še pestra ponudba sodobnih mobilnih telefonov, naročite pa lahko tudi katerega izmed več kot 3000 izdelkov iz T-2 kluba, izbrane tudi na 36 obrokov.

Prijazni in strokovni svetovalci vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri najprimernejših paketov, storitev in naprav.

Prodajno mesto na novi lokaciji je odprto od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro. Dosegljivi so tudi na telefonski številki 059 002 570 in preko elektronske pošte info-jesenice@t-2.com.

Prijazno vabljeni!

Zabava

Nasveti za nogometne navijače

Ste se odločili, da si boste letos s prijatelji skupaj ogledali tekme največjega nogometnega spektakla leta? Preberite nekaj naših nasvetov za sproščeno nogometno zabavo. Ne pozabite pa tudi na predpriprave!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?