Nova programa TV Arena Sport

Z veseljem sporočamo, da smo v ponudbo T-2 televizije umestili nova programa Arena Sport 3 HD in Arena Sport 4 HD.

Naročniki T-2 televizije že dobro poznamo programe Arena Sport. Z današnjim dnem, smo obstoječim športnim programom dodali še Arena Sport 3 HD in Arena Sport 4 HD. Naj vas opomnimo, da se v avgustu na Arena Sport začenjajo prenosi tekem La Lige, Serie A in Ligue 1. Za vse, ki ne želimo zamuditi prav nobene tekme svojih favoritov pa so zato pri Arena Sport pripravili nova kanala. Odmevne športne prenose bomo še naprej predvajali na programih Arena Sport 1 in Arena Sport 2. 

Oba nova programa se nahajata v programskih shemah L in XL HD, našli pa jih boste tudi v paketu Grand Slam X ter v sklopu storitve T-2 TV v tujem omrežju v paketih Maxi, Arena TV in v Športnem paketu. Programa lahko spremljate tudi preko aplikacije tv2go in omogočata uporabo časovnih funkcij ter snemalnika.

Zabava

Veliki nogometni trio prihaja na Arena Sport

S sezono 2021/22 na televizijo Arena Sport prihajajo prenosi kar treh velikih nogometnih lig: La Liga, Serie A in Ligue 1. Prenosi ligaških tekem prihajajočih sezon za Serie A in Ligue 1 so že zakupljeni do leta 2024 (3 sezone), medtem ko boste virtuoze španskih klubov lahko na Arena Sport gledali vsaj še 5 sezon.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?