Nova serija Samsung Galaxy S21 - Palette

Predstavljamo vam novo serijo vrhunskih telefonov Samsung Galaxy S21

Vrhunske inovacije v izjemnem dizajnu

Serija Galaxy S21 pametnih telefonov ima nov, drzen slog, ki nove pametne telefone ločuje od drugih pametnih telefonov. Vključuje številne sodobne inovacije, ki uporabnikom omogočajo, da se lahko lažje izražajo in uživajo v izjemnih izkušnjah. Zagotavljajo vrhunsko povezljivost in zmogljivosti na nivoju, kot ga lahko zagotavlja samo Samsung.

Naj bo vsak dan izjemna izkušnja

Nova serija Galaxy S21 pametnih telefonov nadaljuje tradicijo profesionalnih Samsung kamer z izboljšavami, ki uporabnikom omogočajo zajemanje vrhunskih vsebin. Ne glede na to, ali želite posneti prvi stik vašega psa z ogledalom ali druženje s prijatelji, z mobilnimi telefoni Galaxy S21 bodo vaši posnetki vedno vrhunske kakovosti. Izboljšana 8K Snap funkcija omogoča snemanje kristalno jasnih 8K videoposnetkov. Ne glede na to, kako dinamični so pogoji, bo videoposnetek popoln s Super stabilnost funkcijo, ki samodejno optimizira snemanje med 30fps in 60fps v FHD ločljivosti. Nova Director’s View funkcija uporabnikom omogoča, da izberejo najboljši posnetek, medtem ko je z Vlogger View funkcijo sedaj mogoče med snemanjem preiti iz sprednje na glavno kamero in spremeniti kot snemanja.

Vrhunska povezljivost in zmogljivost

Samsung je zavezan k temu, da uporabnikom omogoča enostavno povezovanje in varnost podatkov. Nova serija Galaxy S21 pametnih telefonov tako zagotavlja zmogljivosti naslednje generacije in povezljivost s celotnim Galaxy ekosistemom, kar zagotavlja še več fleksibilnosti, ne glede na vaše dnevne rutine. Vključuje najnovejši in najnaprednejši procesor, ki je bil kadarkoli vključen pri Galaxy pametnih telefonih - tako zagotavlja večjo hitrost, energetsko učinkovitost ter napredne računalniške zmogljivosti s 5G povezljivostjo in umetno inteligenco. Tako nova serija Galaxy S21 pametnih telefonov nudi še več zmogljivosti za obdelavo fotografij, zajemanje 8K videoposnetkov in podpira tudi maratonsko igranje iger v oblaku. Za zaščito in varnost vaših podatkov bo poskrbel Knox Vault, Samsung varnostna platforma, ki z dodajanjem dodatnega pomnilnika procesorju zagotavlja še dodatni nivo zaščite.

Samsung Galaxy S21 in S21+

Galaxy S21 ima drzno zasnovo s 15,75-centimetrskim zaslonom, Galaxy S21+ pa nudi 17,02-centimetrski razširjeni zaslon in močnejšo baterijo ter je odlična izbira za ljubitelje maratonskega gledanja serij. Trojna kamera profesionalnega razreda, ki temelji na umetni inteligenci, je zasnovana za vse tiste priložnosti, ko želite imeti večji nadzor nad vsebino. Sistem kamer intuitivno oceni motiv in se mu prilagodi, tako da bo posnetek vedno popoln.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Galaxy S21 Ultra je največji član serije Galaxy S21 - nudi namreč 17,27-centimetrski dinamični AMOLED 2x zaslon. Vključuje najnaprednejši sistem profesionalnih kamer, ki vam omogoča, da posnamete osupljive fotografije v studijski kakovosti v različnih osvetlitvah in nastavitvah. Za urejanje videoposnetkov pa so na voljo nove funkcije, ki temeljijo na umetni inteligenci.

Vsi trije modeli pametnih mobilnih telefonov družine Galaxy S21, in sicer Galaxy S21, Galaxy S21+ in Galaxy S21 Ultra, so na voljo tudi za člane T-2 Kluba.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?