Nova TV funkcija - Moje vsebine

Se tudi vam dogaja, da ravno takrat, ko imate končno čas, da bi si nekaj pogledali na televiziji ob prvem pogledu na ponudbo ne veste, čemu bi bilo vredno nameniti vaš dragoceni čas. In tako težko pričakovani čas sprostitve namesto za zabavo porabite za brezplodno brskanje po sporedu in videoteki. Čas je, da boste vedno imeli pri roki tisto, kar želite gledati. Prav vam smo namenili novo storitev – Moje vsebine.

Vedno vaš nabor vsebin

Nova storitev Moje vsebine omogoča, da lahko vsako vsebino, ki vam zveni zanimivo in bi si jo želeli ogledati kasneje, označite in shranila se vam bo v vrstici Moje vsebine.

Označite tudi oddaje iz sporeda

Nekateri ste to storitev uporabljali že znotraj ponudbe vsebin v videotekah, zdaj pa lahko na enak način označite vsebine, ki vas navdušijo na sporedu.

Ogled vsebin iz sporeda je pogojen z uporabo storitve časovni zamik. Vsebine vam bodo na voljo v enakem časovnem obdobju, kot ga zagotavlja časovni zamik. Prednost uvedene novosti je tudi v tem, da si lahko za izbor v Moje vsebine označite oddajo, ki na spored šele prihaja, v izboru pa vas bo počakala, ko bo njen ogled na voljo.

Enostavna uporaba storitve Moje vsebine

  • Izberite vsebino na sporedu, ki vas zanima.
  • Na izpisu vsebine izberite gumb Ogled kasneje.
  • Vsebina se bo samodejno shranila v izbor Moje vsebine.
  • Vsebina bo prikazana na domačem zaslonu (zeleni gumb) v prikazni vrstici Moje vsebine.

Še kar ne veste, kaj bi želeli gledati? Po tem pa najprej vstopite v vrstico PRIPOROČENO na vstopnem domačem zaslonu in iz nje izberite oddaje, ki bi vas morda lahko zanimale. Zdaj pa imate vaš nabor ustvarjen.

Storitev Moje vsebine zaradi tehničnih omejitev ne deluje na televizorjih Samsung z operacijskim sistemom Tizen, letnika 2016 in 2017.

Novosti

Povečali bomo internetne hitrosti na optičnem omrežju

Ob pričetku novega šolskega leta bomo povečali hitrosti na optičnem omrežju za rezidenčne uporabnike in tako zagotovili bistveno hitrejše prenose v pritočni smeri (do uporabnika - download) in večinoma tudi v odtočni smeri (od uporabnika - upload). Spremembe bodo s 1. septembrom veljale tako za storitve dostopa do interneta v samostojni kot tudi v paketni FTTH ponudbi. Preberite več.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?