Nova VOYO originalna serija Têlenovela

Na Voyo prihaja nova, srce parajoča, usodna, hrepeneča in preobratov polna komedija Têlenovela, ki si jo lahko lahko ogledate tudi naročniki T-2 televizije.

Têlenovela je hkrati rahlo absurdna in rahlo črna komično-satirična serija. Je Têlenovela, ki to ni. Je namreč parodija na nastajanje televizijskih vsebin. Gre za komedijo o nastajanju telenovele - zgodbe, ki po spletu okoliščin zraste na zeljniku bivšega črpalkarja in sedanjega novega programskega direktorja PRVAK TV-ja Slavca. V njegove čevlje stopa odličen Bojan Emeršič. Slavc mora s svojo profesionalno neprofesionalno ekipo sproducirati novi TV-hit! Toda, ali mu bo to tudi uspelo?

Igralska ekipa: Bojan Emeršič, Branko Šturbej, Nina Ivanič, Ivo Ban, Gregor Gruden, Nejc Cijan Garlatti, Vida Cvar, Andrei Lenart, Gaja Filač, Vesna Pernarčič, Jure Henigman, Ula Furlan, Miha Likar, Dejan Krupič, Boštjan Tadel, Brane Završan, Aljaž Jovanović, Iva Krajnc Bagola.  

Naročniki paketa Voyo boste novo serijo že našli v videoteki. Če pa še nimate naročene videoteke, aktivirajte ponudbo v T-2 Klubu in si poleg odlične nove serije, oglejte še ostale zabavne TV vsebine iz videoteke Voyo.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?