Novo optično omrežje v občinah Škocjan in Ivančna Gorica

Za občane Ivančne Gorice in Škocjana gradimo novo optično omrežje, ki zagotavlja kakovostno uporabo širokopasovnih storitev, kot so internet, televizija in stacionarna telefonija.  Glavna prednost optičnega omrežja je velika pasovna širina, ki omogoča hitrejši (do 1000/100 Mbit/s), zanesljivejši in varnejši prenos podatkov, optična povezava pa je tudi manj občutljiva na elektromagnetne motnje in udare strel.

V občini Ivančna Gorica so prvi priklopi uporabnikov predvideni že v decembru 2018, z zaključkom izgradnje pa bo kar 900 gospodinjstvom dana možnost priklopa na optično omrežje. V bližnji poslovalnici Grosuplje vas že pričakujejo naši svetovalci. Svetovali vam bodo pri izbiri paketa in za vas uredili naročilo. Za dodatne informacije lahko prav tako pokličete na številko 064 064 064 ali nam pišete na info@t-2.net.

V občini Škocjan se trenutno zaključuje z gradnjo prve faze lastnega optičnega telekomunikacijskega omrežja. Prve priklope pričakujemo že v novembru, skupaj pa bo kar 377 prebivalcev dobilo možnost uporabe storitev T-2 preko optičnega omrežja. Zapeljite se do bližnjih poslovalnic v Sevnici in Novem mestu, kjer lahko uredite naročilo in prejmete vse potrebne informacije.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?