Novo prodajno mesto v Novi Gorici

Z veseljem vas obveščamo, da smo odprli novo prodajno mesto v Novi Gorici na naslovu Kidričeva ulica 20.

Zasebni in poslovni naročniki lahko pri nas urejate ali nadgradite vaše naročniško razmerje na obstoječem priključku. Vabljeni tudi novi naročniki, ki lahko sklenejo novo naročniško razmerje iz pestre ponudbe paketov fiksnih ali mobilnih storitev. Naročite lahko še nov mobilni telefon ali oddate naročilo izdelkov iz T-2 Kluba.

Prijazni in strokovni svetovalci vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri najustreznejših paketov, storitev ali naprav. V novi enoti boste lahko obiskovalci na enem mestu uredili vse potrebno za učinkovito in zabavno komunikacijo za dom, delo in prosti čas. 

Pooblaščeno prodajno mesto v Novi Gorici je odprto od ponedeljka do petka med 8. in 20. uro. Pokličete nas lahko na telefon 064 222 286 ali nam pišete na pp-ng.center@t-2.com.

Vljudno vabljeni!

Obvestila

Mobilni paketi z več prenosa podatkov v EU

V T-2 mobilnih paketih bomo skladno z novo Uredbo EU 2022/612 o gostovanju v javnih mobilnih komunikacijskih omrežjih v Uniji od 1. 7. 2022 dalje povečali vključeno količino prenosa podatkov v državah območja EU-tarife, ki jo lahko uporabniki porabijo v sklopu izbranega mobilnega paketa. S 1. julijem se bo znižal tudi zaračunan pribitek za prenos podatkov, odhodne klice in odhodna SMS sporočila, ki bodo presegli količine politike poštene uporabe, do porabe vseh zakupljenih količin.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?