Mobilni paketi z več prenosa podatkov v EU

V T-2 mobilnih paketih bomo skladno z novo Uredbo EU 2022/612 o gostovanju v javnih mobilnih komunikacijskih omrežjih v Uniji od 1. 7. 2022 dalje povečali vključeno količino prenosa podatkov v državah območja EU-tarife, ki jo lahko uporabniki porabijo v sklopu izbranega mobilnega paketa. S 1. julijem se bo znižal tudi zaračunan pribitek za prenos podatkov, odhodne klice in odhodna SMS sporočila, ki bodo presegli količine politike poštene uporabe, do porabe vseh zakupljenih količin.

Nove količine prenosa podatkov veljajo za mobilna paketa Oranžni Midi in Maxi ter podatkovni paket Maxi.  
 

Mobilni paket Stara količina podatkovnega prenosa v EU Nova količina podatkovnega prenosa v EU
Oranžni Midi 7 GB 9 GB
Oranžni Maxi 13 GB 16 GB
Podatkovni Maxi 10 GB 13 GB

Pribitki za reguliran podatkovni prenos v gostovanju v EU bodo po novem znašali 2,44 €/GB (trenutno znašajo 3,05 €/GB). Za regulirane odhodne klice v EU gostovanju bodo pribitki po novem znašali 0,027 €/min (trenutno znašajo 0,03904 €/min). Cena pribitkov za regulirana odhodna SMS sporočila bo po novem znašala 0,005 € (trenutno 0,0122 €), navedene cene že vsebujejo DDV. 

Več informacij o mobilnem gostovanju si lahko preberete na spletni strani: https://www.t-2.net/mobilno-gostovanje

Tehnologija

Spletne prevare: Kakšen je pa vaš digitalni ščit?

Na spletu ste ranljivi, a nikakor nemočni. Poskrbite za ustrezno kibernetsko zaščito.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?