Novosti v T-2 videoteki

Kljub lepemu vremenu januarski večeri ostajajo dolgi in mrzli. Če jih boste nekaj preživeli pred domačim televizorjem, vam pošiljamo novosti v T-2 videoteki.

Dežela La La

Priljubljeni filmski par, Emma Stone in Ryan Gosling sta znova skupaj. Govorimo o filmski uspešnici, za Oskarja nominiranega režiserja Damiena Chazella, znanega po izjemno priznanem filmu Whiplash (Ritem norosti). Gosling igra v filmu džez glasbenika, ki se zaljubi igralko (Emma Stone), čemur sledi prava ljubezenska romanca z nepričakovanim zapletom. Zgodba se odvija v Los Angelesu s poudarkom na vzdušje zlatega obdobja Hollywooda.

Glejte v tv2go

Z ljubeznijo, Vincent

Življenje in kontroverzna smrt Vincenta van Gogha, prikazana preko njegovih slik in likov na njih. Skrivnost se odkriva skozi intervjuje z liki, ki so bili najbližji Vincentu in skozi dramatično rekonstrukcijo dogajanja, ki so pripeljali do njegove smrti. Film prikazuje 120 van Goghovih najbolj poznanih slik. Vsebina filma je povzeta iz 800 pisem, ki jih je slikar sam napisal in nas vodi do odločilnih ljudi in dogajanja v času pred njegovo nepričakovano smrtjo. Vsaka scena je naslikana s tehniko, ki jo je uporabljal Vincent sam.

Glejte v tv2go

Angel je padel

Tretje poglavje filmske franšize, ki se je začela s Padcem Olimpa in nadaljevala z London je padel. V tretjem delu franšize, v katerem ponovno igrata Gerard Butler in oskarjevec Morgan Freeman, je agentu Banningu podtaknjen poskus atentata na predsednika, iz katerega bo moral izvleči svojo tako svojo lastno agencijo kot FBI ter odkriti resnico o poskusu atentata.

Glejte v tv2go

Milo za drago

Film »Simple Favor«, režiserja Oaula Feiga, je zgodba o materinski vlogerki Stephanie (Anna Kendrick), ki se odloči, da bo odkrila resnico o izginotju njene najboljše prijateljice Emily (Blake Lively).

Glejte v tv2go

Ostale novosti lahko vedno najdete na tej povezavi, v kategoriji Novo v videoteki.

Želimo vam prijetno gledanje.

Vaš T-2

Novosti

Top model meseca: Samsung A30s + Galaxy Fit

Galaxy A30 res ni od muh, če upoštevate 4000 mAh baterijo ter Super AMOLED zaslon z diagonalo 6,4 palca, vse skupaj spravljeno v lahkotno ohišje dimenzij 158,5 x 74,7 x 7,8 mm. Zaslon zaseda celotno sprednjo stran, razen reže za sprednjo kamero. Galaxy A30s je privlačnega prizmatičnega videza in vitke oblike. Z udobnim oprijemom in gladkimi ukrivljenimi potezami se povsem prilega dlani za lažje krmarjenje po zaslonu.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?