Obvestilo o spremembah TV programskih shem

Uporabnike T-2 televizije obveščamo, da se 31. marca 2023 zaključuje promocijsko obdobje za CineStar TV 2, ki smo ga 1. decembra lani odprli vsem naročnikom programskih shem M, L in XL HD ter shem samostojne televizije Midi in Maxi. Od vključno 1. aprila 2023 bo CineStar TV 2 na voljo v televizijskih shemah L in XL HD ter v sklopu sheme Maxi na samostojni televiziji.

Razširjamo ponudbo programa CineStar TV Fantasy

Zaradi velikega zanimanja za filmski program CineStar TV Fantasy smo se odločili, da ga bomo s 1. aprilom vklopili vsem naročnikom programskih shem M, L in XL HD ter v shemi Midi in Maxi na samostojni televiziji. Program CineStar TV Fantasy je bil do zdaj na voljo le naročnikom sheme XL HD in paketa Maxi.

Želite več odličnih filmov ali serij?

CineStar ponuja še pravo kino doživetje v udobju vaše dnevne sobe. Oglejte si TV paket CineStar Premiere, ki na dveh programih prinaša najboljše filme in svetovno znane serije, brez oglasov. Paket vsebuje še videoteko CineStar Premiere Plus, v kateri so vrhunske vsebine na voljo vse dni v letu, ne glede na spored. 

Zabava

Kaj gledati prihodnje dni?

Namesto vas pregledali TV spored in izbrali vsebine, ki jih nikakor ne gre zamuditi. Na svoj račun bodo prišli ljubitelji športa pa tudi ljubitelji dobrih filmov in serij. V nadaljevanju preberite, katere vam priporočamo tokrat.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?