Obvestilo uporabnikom – zaprtje poslovalnic T-2

Obveščamo vas, da bodo v skladu z odlokom Vlade RS, s katerim začasno prepoveduje ponudbo ter prodajo blaga in storitev neposredno potrošnikom na območju Republike Slovenije, ter v luči izvajanja preventivnih ukrepov in odgovornega ravnanja do zdravja vse poslovalnice in pooblaščeni prodajalci T-2 od ponedeljka, 16. 3. 2020, dalje zaprti.

Omejeno bo delovanje omrežnih tehnikov na terenu, saj bodo izvajali le odprave najnujnejših napak v delovanju storitev (polne prekinitve na terenu).

Ustavljene so tudi vse aktivnosti priklopov in večjih sistemskih nadgradenj.

Nakupi preko T-2 Kluba kljub temu potekajo nemoteno.

Za vsa vaša vprašanja in pomoč se lahko obrnete tudi neposredno na telefonsko številko 064 064 064 in na elektronski naslov info@t-2.net. Občasno lahko sicer pride do povečanja števila klicev v naš kontaktni center, zato vas prosimo za razumevanje. Trudimo se, da bomo na vaša vprašanja odgovorili v čim krajšem času ter bodo naše storitve kljub oteženim razmeram delovale kar se da nemoteno.

Ostanite doma in ostanite zdravi!

Obvestila

Obvestilo naročnikom ob razglasitvi epidemije koronavirusa

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?