Obvestilo za uporabnike naprav Huawei

V sodelovanju s podjetjem Huawei, bo nekaterim napravam možno podaljšati garancijo. Podaljšanje garancije velja za vse naprave Huawei, katerim izvirna garancija poteče med 15. 3. 2020 in 15. 6. 2020. Status garancije se lahko preveri v aplikaciji Podpora, v zavihku Storitve > Hitre storitve > Ugodnosti ali pa na uradni spletni strani Huawei. Posodobitev se bo naložila samodejno.

Na voljo pa je tudi storitev »od vrat do vrat«, kjer se ob brezplačni dostavi v obe smeri lahko uveljavi garancijsko popravilo. Poleg brezplačne dostave bodo vse popravljene naprave tudi strokovno očiščene in razkužene.

 

Zabava

Kaj bi gledali: 30. 3. 2020 - 2. 4. 2020

Danes smo naš izbor pripravili kar za prihajajoči teden. Zvrstili smo niz oddaj in filmov iz TV sporeda, ki si jih lahko ogledate do četrtka. Naše predloge smo združili po vsebinah in pripravili za vsak dan nekaj, kar se nam zdi še posebej vredno ogleda. Priporočamo vam, da si z uporabo časovnih funkcij še razširite nabor dosegljivih vsebin, da jih spremljate takrat, ko imate čas. Vsekakor pa si vsak dan oglejte vsaj eno od informativnih oddaj, da ostanete seznanjeni z aktualnimi ukrepi in dogajanjem v zvezi s koronavirusom v Sloveniji.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?