Odličen Wi-Fi tudi na balkonu, vrtu ali terasi

Pomlad počasi že trka na vrata, dnevi so vse daljši in občutno toplejši ter prav prijetno sončni. Še malo pa bo vreme kot nalašč za preživljanje našega prostega časa na naših vrtovih, terasah ali balkonih. Nekateri srečneži si boste lahko na prostem uredili kar delovni kotiček.

Tudi na T-2 se že pospešeno pripravljamo na prihod pomladi, zato smo pripravili komplet »Pametna Wi–Fi mreža«, ki omogoča vso povezljivost naše domače dnevne sobe ali pisarne tudi na zunanjih površinah ob vaših stanovanjih.

Pametna Wi–Fi mreža je super rešitev za stanovanja, ki zaradi svojih karakteristik opazno zmanjšajo moč signala v oddaljenih prostorih. Največkrat se sicer motnje signala pojavljajo zaradi oddaljenosti od oddajnika brezžičnega signala, zaradi motenj drugih Wi–Fi omrežji v okolici ali zaradi ovir, kot so na primer stene z železno armaturo.

Postopek priklopa naprav je izredno enostaven, potrebovali boste le nekaj minut. Naprave so v naprej nastavljene tako, da se samodejno povežejo z vašim modemom, zato dodatne nastavitve niso potrebe. Če ustreznega modema še nimate doma, vam ga bodo naši tehniki brezplačno zamenjali.

Rešitev Pametna Wi-Fi mreža je uporabnikom T-2 storitev na voljo z ugodno mesečno naročnino 4,98 € na mesec. V ponudbi dobite komplet dveh naprav. Za naročilo ni potrebno skleniti vezave, zato lahko brez skrbi preizkusite rešitev Pametne Wi-Fi mreže.


Dostop do dobrega Wi–Fi omrežja je v današnjem času praktično nepogrešljiv, lahko bi tudi rekli, da je nujen. Poskrbite za dober Wi–Fi signal po celem stanovanju in morda tudi na vašem vrtu tudi vi!

Več informacij o Pametni Wi-Fi mreži preberite na spletnem mestu: https://www.t-2.net/pametna-wi-fi-mreza-mesh

Z veseljem tudi svetujemo in vam pomagamo pri odločitvi. Izpolnite obrazec, v kratkem času lahko pričakujete klic ali odgovor na vaš elektronski naslov.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?