Odprli smo novo prodajno mesto v Mariboru

Z veseljem vas obveščamo, da smo odprli novo prodajno mesto v mariboskem nakupovalnem centru E.Leclerc na naslovu Tržaška cesta 67a.

Na sodobno opremljenem prodajnem mestu T-2 lahko na enem mestu uredite vse potrebno za zasebno ali poslovno uporabo. Sklenete lahko novo naročniško razmerje za fiksne ali mobilne storitve in uredite spremembe ali nadgradnje že naročenih storitev na vašem priključku. Na voljo je še pestra ponudba sodobnih mobilnih telefonov, naročite pa lahko tudi katerega izmed več kot 3000 izdelkov iz T-2 kluba. Izbrane artikle lahko naročite na kar 36 obrokov.

Prijazni in strokovni svetovalci vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri najustreznejših paketov, storitev ali naprav. V novi enoti boste lahko obiskovalci na enem mestu uredili vse potrebno za učinkovito in zabavno komunikacijo za dom, delo in prosti čas. 

Pooblaščeno prodajno mesto je odprto od ponedeljka do petka med 8.30 in 20. uro ter ob sobotah med 8.30 in 16.30. Pokličete nas lahko na telefon 064 293 303 ali nam pišete na pp-mb.eleclerc@t-2.com.

Vljudno vabljeni!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?