Oglejte si skrivnosti večnega mesta na Viasat History

V maju si lahko na kanalu Viasat History ogledate tematski blok, posvečen Rimu, mestu z neverjetno zgodovino, ki je tlakovala razvoj sveta. Blok sestavljajo trije sklopi: Cezarjeva apokaliptična vojna, Rimske megagradnje in Baje - rimska Atlantida. Tematski blok Rimska sezona bo na sporedu vsak petek od 6. maja ob 21. uri.

CEZARJEVA APOKALIPTIČNA VOJNA

Prva oddaja bo posvečena verjetno najbolj znanemu in veličastnemu voditelju: Gaju Juliju Cezarju. Njegova sla po moči in nesmrtnosti je privedla rimsko vojsko pod njegovim poveljstvom na rob poraza. V premierni oddaji Cezarjeva apokaliptična vojna na Viasat History si oglejte zgodbo o Cezarjevih osvajanjih. Prvi dve zaporedni epizodi si oglejte že ta petek, 6. maja ob 21. uri.

RIMSKE MEGAGRADNJE

Rimska kultura, umetnost ter arhitektura so pri osvajanju in asimilaciji zajetih narodov igrale enako pomembno vlogo kot so jo imele rimske legije. Zagotovo vas bodo zanimale epizode nove oddaje Rimske megagradnje, ki si jih lahko ogledate na kanalu Viasat History. Oddaja nam bo odkrila skrivnosti rimskega inženirstva.
Gaj Julij Cezar je vladal Galiji, toda vojaška premoč ni bila dovolj, barbarom je želel vsiliti tudi svojo civilizacijo. Nova območja, ki jih je priključil cesarstvu, so preoblikovali skozi ogromne gradbeniške projekte, ki so vključevali akvadukte, ceste, kopališča, amfiteatre in arene. Sklop treh epizod nove oddaje Rimske megagradnje bo premierno predvajana v petek, 13. maja ob 21. uri.

BAJE – RIMSKA ATLANTIDA

Ste vedeli, da obstaja tudi rimska Atlantida?. Baje so največje podmorsko arheološko najdišče na svetu in se nahajajo okrog 15 kilometrov od Neaplja. Do zdaj je raziskanih le okrog 30 % te edinstvene lokacije, zato se lahko v oddaji pridružite ekipi strokovnjakov, tehnikov in arheologov, ki se trudi razvozlati skrivnosti Baje ter zaščititi potopljene zaklade. Baje - rimska Atlantida bo na sporedu na Viasat History v petek, 20. maja ob 21. uri.

Program Viasat History je na voljo naročnikom programskih shem L in XL HD. Vsebine si lahko ogledate tudi s časovnim zamikom do 7 dni nazaj ter preko mobilne TV - T-2 tv2go povsod po EU.

Želimo vam prijeten ogled.

Tehnologija

Vzemite T-2 TV na dopust

Pri T-2 ponujamo možnost naročila samostojne pretočne televizije, ki za delovanje potrebuje le stabilno internetno povezavo kateregakoli ponudnika v Sloveniji in vsej Evropski uniji. Preko samostojne T-2 TV lahko spremljate odmevne športne prenose, najboljše filmske uspešnice in sveže serije.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?