Oglejte si z oskarjem nominirane filme

Verjamemo, da neglede na to, ali ste filmoljubi, ali pa si kakšen dober film pogledate na vsake toliko, so nominirani filmi z oskarjem vedno dobra izbira. Letošnja podelitev bo na sporedu 10. februarja, za orgevanje pa smo v T-2 videoteki ustvarili posebno kategorijo, ki vključuje nominirance preteklih let. Izbor je sestavljen iz različnih žanrov, če jih boste pogledali v mesecu februarju, pa boste za ogled enega odšteli le 1 EUR.

Za začetek lahko rešite kviz in preverite, kako dobro poznate oskarjevce. Spodaj pa po naših ocenah priporočamo izbor filmov, ki so vredni (ponovnega) ogleda.

Greben rešenih

Spomladi leta 1945 – ko se je vojna na Tihem oceanu bližala svojim poslednjim, a najsmrtonosnejšim dnevom in so ameriške sile v Okinavi naletele na morda najbolj zagrizen odpor Japoncev – se je en vojak izkazal za neverjetnega junaka.

Katastrofa na horizontu

20. aprila 2010 se je v Mehiškem zalivu zgodila ena največjih katastrof, kar jih je povzročil človek. Film sledi odločilnemu dogajanju, ki ga mnogi morda niso zaznali: zgodbi 126 članov moštva na naftni ploščadi Deepwater Horizon, ki so tisti dan opravljali delo in tam ostali ujeti v najgrozovitejših okoliščinah.

Amy

Naravnost iz Cannesa, kjer je navdušil kritike, prihaja dokumentarec o meteorskem vzponu in tragičnem padcu britanske kraljice soula Amy Winehouse. Film prinaša doslej nevidene posnetke iz zasebnih arhivov, nikoli slišane pesmi ter številne intervjuje s prijatelji in sorodniki.

Tehnologija

Aplikacija tv2go še bolj prijazna za uporabnike

Z januarsko nadgradnjo aplikacije tv2go smo uporabniki dobili še dve zanimivi izboljšavi. Prva je nočni način (Dark mode), druga pa je izboljšan izgled TV sporeda oziroma elektronskega programskega vodiča.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?