Olajšajte si delo od doma

Letošnje leto zagotovo zaznamuje veliko sprememb in prilagajanj, tako v službi, kot tudi doma. V času karantene smo mnogi preselili službene pisarne kar domov, če je le narava dela to dopuščala. Delo doma ima lahko nekatere prednosti, predvsem pa od nas zahteva povsem nov način odnosa do dela. Nekateri ste se že vrnili v pisarne, spet drugi še vedno delate od doma.

Ker je trenutna situacija nepredvidljiva, je dobro biti pripravljen na vse. V primeru, da bomo računalnike ponovno odnesli domov, vam ponujamo nekaj nasvetov, da boste pri delu od doma kar se da učinkoviti.

Poskrbite za delujočo opremo

Računalnik imate. Telefon verjetno tudi. Preverite, ali je oprema primerna in dovolj zmogljiva za nemoteno opravljanje službenih in šolskih nalog. Če boste ugotovili, da skupno število naprav v gospodinjstvu ne zadošča, vam je v T-2 vedno na voljo vsa oprema in dodatki, ki jih lahko odplačate na 24 ali celo 36 obrokov.

Zagotovite si neprekinjeno brezžično internetno povezavo

Nekateri si za domačo pisarno izberete dnevno sobo, drugi morda kabinet. Če se ob tem soočate, kako omogočiti dobro internetno povezavo v vaši domači pisarni za delo od doma, hkrati pa zagotoviti tudi stabilno internetno povezavo vašim šolarjem za učenje na daljavo, izberite pametno mrežo Wi-Fi Mesh. Z njo lahko izboljšate vaš Wi-Fi signal, da bo dosegel vse prostore v vašem stanovanju ali hiši. Naj bodo to otroške sobe, vaše domače pisarne ali drugi prostori, v katerih potrebujete zanesljivo internetno povezavo.

Sistem pametne Wi-Fi mreže lahko kupite v T-2 Klubu ali najamete po ceni 4,98 € na mesec. V kompletu boste dobili dva ojačevalca, ki jih priklopite na obstoječi T-2 modem.

Primerno okolje tudi za otroke

Vsak dan naj otrok nameni del časa tudi delu za šolo. Večina osnovnih šol učencem pripravlja delovna gradiva. Ker je to novost tudi za otroke, je priporočljivo, da spremljamo, ali so otroci opravili obveznostmi in skrbimo, da temu res vsak dan namenijo del časa. Šele po opravljenih obveznostih naj se prepuščajo prijetnejšim opravilom. V T-2 Klubu boste našli vse od šolskih potrebščin in nahrbtnikov do računalnikov in dodatkov, ne manjka pa tudi izdelkov za starše. Ne pozabite tudi na tiskalnik, saj je za šolske naloge skoraj nepogrešljiv.

Poskrbite za vaše zdravje

Seveda se sliši privlačno, da lahko delo opravimo leže ali z računalnikom na kolenih. A vendarle to ni priporočljivo, saj se bo telo temu kmalu uprlo, pojavile se bodo skeleče bolečine in težko bomo nadaljevali. Zato si delovni kotiček raje uredimo ob mizi.

Pomembna je tudi sprostitev

Čeprav delamo v domači pisarni, si je dobro privoščiti nekaj prostega časa zase. Lahko so to naši hobiji, lahko sprostitev pred televizijo ali pa se odločite narediti nekaj športnih vaj. Zabavo pred televizorjem lahko popestrite z dodatnimi programi, ki jih lahko naročite ugodneje s klubskimi točkami zvestobe. Če pa prisegate na bolj aktivno življenje, lahko preverite izdelke za šport in prosti čas.

Seveda si vsi želimo, da nas jeseni ne bi doletelo stanje, ko bodo zahteve po delu in šolanju neobhodne. K temu lahko pripomoremo prav vsak dan vsi skupaj s skrbnim in doslednim upoštevanjem priporočil. Veliko pa lahko v svoje dobro storimo tudi z načrtovanjem, da ob morebitnem prehodu na delo na domu, ne bomo v situaciji, ko bomo opremo šele nabavljali.

Zdravo in uspešno jesen.

Novosti

Programski shemi smo dodali televizijske programe Arena Sport

Danes smo v svojo programsko shemo uvrstili nov televizijski program Arena Sport, kar bo še posebej razveselilo slovenske ljubitelje športa. Ti bodo tako lahko v živo spremljali ligo NBA, vključno z našima košarkarskima junakoma Luko Dončićem in Goranom Dragićem, ligo ABA, tuje nogometne lige, tenis, rokomet in hokej, na sporedu pa bo tudi bogat nabor oddaj in celovečernih dokumentarnih filmov.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?