Osvojite nagrado ob vrnitvi serije Zmajeva hiša

V sredini junija smo si lahko na pretočni platformi Max ogledali premiero težko pričakovane druge sezone serije Zmajeva hiša. Ob vrnitvi ene izmed najbolj gledanih serij, smo za vas v sodelovanju z Maxom pripravili posebno nagradno igro na našem Facebook profilu.

Še več spletk, izdaj in krvavih bojev

V drugi sezoni se nadaljuje krvavi boj za Železni prestol med Zelenim in Črnim svetom. Na eni strani stoji kraljica Rhaenyra Targaryen, prepričana v svojo pravico do prestola kot prvorojena hči kralja Viserysa I., na drugi pa princ Aegon II. Targaryen, ki ga podpirajo močni moški iz družine Hightower. Serija z znanimi obrazi in napetim dogajanjem že navdušuje gledalce po celem svetu.

Serijo si lahko ogledate na sveži pretočni platformi Max, nove epizode pa so vam na voljo vsak ponedeljek. Ne zamudite!

Sodelujte v nagradni igri Zmajeva hiša.

Sodelujte in osvojite nagrado

Vabimo vas k sodelovanju v nagradni igri ob vrnitvi legendarne serije Zmajeva hiša, ki bo potekala od 5. do vključno 12. julija na našem T-2 Facebook profilu. Nagradna igra prinaša lepe nagrade - 2x hoodie House of the Dragon in 2x T-shirt House of the Dragon.

Pridružite se nam na Facebooku, sodelujte v nagradni igri, upajte na malo sreče in osvojite čudovite nagrade, s katerimi boste še bolj uživali v spremljanju vaše najljubše serije.

Želimo vam veliko sreče!

Splošne pogoje nagradne igre najdete tukaj.

Zabava

T-2 TV v juliju: Filmi in serije, ki jih ne smete zamuditi

Julij poleg toplih sončnih dni prinaša s seboj tudi bogat nabor filmov in serij. Ne glede na to, ali iščete napete drame, smešne komedije ali izobraževalne dokumentarce, na T-2 TV boste našli nekaj po svojem okusu.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?