Otroška zabava na Minimaxu

Pri T-2 naše najmlajše radi razvajamo z zabavnimi, poučnimi in razigranimi risankami ter otroškimi filmi, ki popestrijo večere cele družine. Program in videoteka Minimax vas popeljeta v nepozaben svet dogodivščin vaših najbolj priljubljenih risanih junakov.

V mesecu septembru vas pričakujejo premiere:

Waffle, čudežni kuža

Ko se družina Brooklyn-Bells odloči zaživeti skupaj pod eno streho, si niti v sanjah ne misli, da se jim bo pridružil tudi hišni ljubljenček. V svoji hiši najdejo malega, ljubkega izgubljenega psička ... Waffle s svojim laježem, smešnim kaosom in obilico slinastih poljubčkov nemudoma osvoji srca vseh družinskih članov. Družini se življenje za vselej spremeni, saj je Waffle zelo edinstven, čarobni pes ... Ne le da si neznansko želi spoprijateljiti se s sosedovo mačko in njenim lastnkom, ki sovraži pse, družina kmalu odkrije, da Waffle lahko govori!

Troli, ritem gre dalje

Film je novo poglavje v vznemirljivi pustolovščini trolov iz studia DreamWorks. Poppy, Branch in njuni sovaščani nadaljujejo z zabavo in plesom v svojem domu sredi domišljijskega gozda. Serija se nadaljuje tam, kjer se je končala filmska uspešnica. Troli se privajajo na novo dobo s Poppy kot svojo kraljico. Serija Troli: ritem gre dalje, ki kar poka od značilnih pozitivnosti, predrznosti in zvrhane mere izvirne glasbe, vam odpira pisan svet trolov, kjer se nove pustolovščine in plesna zabava skrivajo za vsakim vogalom.

Bibi in Tina 4: Totalna zmešnjava

Tokrat bomo priča pravi zmešnjavi, v kateri Bibi in Tina spoznata predrznega fanta na begu, ki se na koncu izkaže za dekle po imenu Adea. Adejin stric je tako ozkogleden in trmast, da ju ne uspe pobotati niti Bibi z vsemi njenimi magičnimi uroki. Grad Falkenstein medtem obnavljajo, kar spravlja grofa ob pamet. K temu precej prispeva tudi dejstvo, da Alex v gradu načrtuje glasbeni festival, ki ga je odločen prirediti očetovemu nasprotovanju navkljub. In kot da to ne bi bilo dovolj, Tino za povrh še ugrabijo. Kljub popolnemu kaosu je nekaj jasno – na koncu resničnih sprememb ne prinese magija, pač pa sodelovanje, pri katerem vsak prispeva svoj delež.

Program Minimax se nahaja v programskih shemah M, L in XL HD. Mesečno videoteka Minimax ponuja tudi več kot 100 ur risank, kjer najdemo Pustolovščine obutega mačka, Deželo konjičkov, Lego prijatelje, Bibi radovednico in še mnoge druge.

Želimo vam prijeten ogled.

Glejte serije na VOYO
Številni VOYO originali in predpremiere POP TV šovov, filmi, risanke in šport, tudi za najzahtevnejše gledalce, brez oglasov. Vstopite v svet filmov in serij. Dobrodošli v izbrani družbi!  

Izbrane ugodnosti v T-2 Klubu

Vse naše člane T-2 kluba razvajamo s številnimi ugodnostmi, ki jih lahko izkoristijo pri nakupu novega telefona, prenosnika, televizije ali drugih pripomočkov. 

Tablica Blackview TAB 16
Gaming stol Genesis Astat 700
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?