Otroška zabava na T-2 TV

Tako kot si odrasli zaslužimo malo odklopa od vsakdanjih obveznosti in druženja ob najljubših televizijskih vsebinah, si merico zabave zaslužijo tudi naši najmlajši junaki.

Druženje za najmlajše

Na naši televiziji je otrokom na voljo prav poseben »otroški svet«, ki jih bo popeljal v deželo pravljičnih junakov in poučnih zgodb. V nadaljevanju vam predstavljamo našo bogato ponudbo otroških programov, kjer najdete risanke in risane filme za vso družino.

Vsebine, ki poskrbijo za otroško veselje.

Vsebine za vse starosti

So vaši otroci ljubitelji dogodivščin, ki jih prinašajo risanke Maša in medved, Divja brata Kratt, Radovedni George, Mija in jaz ter Super krila?

Vse te vsebine in še mnogo drugih najdete na naših izbranih otroških programih (OTO, Minimax, Nickelodeon,…). Za še večji izbor zanimivih vsebin so na voljo tudi dodatni programi za najmlajše. 

V videoteki Minimax najdemo letečega Petra Pana, Gasilca Samota in številne druge risane junake. Za vse tiste znanja željne otroke pa je na voljo videoteka Timmykids, kjer se otroci skozi zabavo naučijo življenjskih stvari. Na naši televiziji najdete torej priljubljene vsebine za vse starosti.

T-2 TV vam ponuja risanke za vso družino.

4 programske sheme, velika izbira programov

Prav vsaka naša programska shema vključuje vsaj 1 otroški program, ob katerem se lahko družijo in zabavajo vaši najmlajši pa tudi tisti malo starejši otroci:

  • T-2 programska shema S ponuja priljubljen otroški program OTO, v katerem se skrivajo risanke, kot so Maša in medved, Super krila in druge zabavne vsebine.
  • T-2 programska shema M omogoča dostop do 3 otroških programov (OTO, Minimax in Cartoon Network). Na Minimaxu vas čakajo pustolovščine radovednega Georga in Divjih bratov Kratt, s Cartoon Network pa lahko v družbi najstniških super junakov odkrivate še neodkrite stvari.
  • T-2 programska shema L vključuje že skoraj vse otroške programe, ki jih ponuja naša televizija. V njej je moč najti programe za vse starosti otrok, ki jim pomagajo spoznavati čarobnosti sveta (OTO, Baby TV, Boomerang, Cartoon Network, Disney Channel, Jim Jam, Minimax, Nickelodeon).
  • T-2 programska shema XL pa velja za zakladnico otroških programov, saj se v njej nahajajo najrazličnejše risanke in risani filmi. Poleg že zgoraj naštetih programov, shema XL vsebuje programe Disney Junior, ki ponuja zanimive in izvirne vsebine za vsakega otroka, Nick JR, ki je namenjen predvsem predšolskim otrokom in Nickelodeon HD

Lahko pa se opremite in razširite ponudbo z dodatnima programskima paketoma, ki prinašata veliko poučnih in zanimivih vsebin za otroke. Na voljo sta vam videoteka Timmykids, ki velja za zabavno-poučni program, primeren za vsakega malčka in pa videoteka Minimax, ustvarjena za majhne in velike otroke.

Omenjeni videoteki lahko naročite preko TV vmesnika, v portalu Horizont in preko naših kontaktnih podatkov. Vsak naš naročnik pa si lahko programski paket Minimax izbere kar v našem T-2 klubu, kjer mu je omogočen nakup z zbranimi točkami. Lahko bi torej rekli, da ni izgovorov za dober nakup, ki bo prinesel otroško veselje v vaš dom.

V vsaki programski shemi se torej najde nekaj, kjer si vaši otroci ustvarijo svojo zabavo v dnevni sobi ob gledanju najljubših risank. Skrivnostno in nenavadno potovanje skozi vsebine jih tako popelje v naš resnični svet. 

Varen dostop do vsebin

Starši lahko otrokom  nastavite svoj profil, ki nudi varen in prijazen dostop do otroških vsebin. Kaj to pravzaprav pomeni? Naša televizija vam omogoča, da programe, ki niso primerni za vašega otroka preprosto zaklenete in izberete tiste, ki ustrezajo njihovi starosti. Tako boste vi in vaši malčki brez skrbi.

Priljubljene risanke zbrane na 1 mestu

T-2 televizija omogoča tudi, da se otroku glede na profil na domačem zaslonu zberejo vsebine, ki si jih najraje ogleda, priporočilni sistem pa mu ponudi tiste risanke, ki ga zanimajo.

V primeru, da vaši otroci zamudijo ogled svojih priljubljenih risank, jim T-2 TV omogoča ogled vsebin do kar 7 dni nazaj. Tako si lahko prav vse izbrane risanke ogledajo že takoj po opravljeni domači nalogi. Radost in veselje otroka zagotovljena! 

Zabava za male in velike otroke.

Odkrijte otroški svet risank

Prepričani smo, da se bo prav za vsakega otroka posebej našel program, ki ga bo navdušil. Njihov otroški svet bo nenadoma postal bolj pisan, njihova ustvarjalnost in domišljija, ki jo bodo razvili med gledanjem risank, pa bosta presenetili še posebej vas, dragi starši.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?