Pametna dnevna soba v poslovalnici Verovškova

Besedna zveza “pametni dom” ali “pametna dnevna soba” se uporablja za domovanja, v katerih je možno električne naprave (luči, centralne peči, klimatske naprave, računalnike, televizorje, naprave Hi-Fi, nadzorne kamere in varnostne sisteme) upravljati na daljavo s pomočjo pametnega telefona, tablice ali računalnika, od doma, iz službe, v času službenega potovanja ali dopusta.

Vabimo vas, da v naši poslovalnici na Verovškovi ulici 64a, preizkusite naprave za pametni dom. Na vaš mobilni telefon namestite aplikaciji Mi Home in Yeelight, ki sta namenjeni testiranju izdelkov MI.

Trenutno so na voljo izdelki za testiranje: Pametni sesalec, pametni grelnik vode, pametna tehtnica, pametna svetila (žarnice), pametni čistilec zraka, pametni zvočniki.

Lahko uporabite tudi testni telefon, ki se nahaja na mizici poleg naslonjača, na katerem lahko preizkusite vse omenjene izdelke.

Ob vstopu v aplikacijo izberete poljubni izdelek in nato nastavite barvo žarnice, vklopite grelnik vode ali prižgete zvočnike. Vse preko mobilnega telefona.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?