Pikseliraj se in ustvari svoj NFT!

Vsi navdušeni nad umetnostjo samofotografiranja se boste do konca poletja lahko zabavali s pikselatorjem – spletnim konfiguratorjem, ki vaš selfie spremeni v značilno zrnat videz (pikselirano obliko). Element, ki bo še posebej zabaval sodelujoče, so zabavni trendni dodatki – od klobuka in koktajla do sočno našobljenih ustnic – ki jih lahko poljubno dodate na svojo sliko. Vsi ustvarjeni pikselirani selfieji se naložijo v spletno galerijo, kjer si zabavno zbirko lahko ogledajo tudi drugi uporabniki, hkrati pa se vsi sodelujoči v nagradnem žrebanju potegujejo za dodatne nagrade: SUP, Bluetooth zvočnik Flip 5 ali novi mobilni telefon Xiaomi 12.

Ekskluzivna nagrada za sodelujoče pa je brezplačni NFT, ki ga bomo vsak teden podarili prvim petdesetim, ki bodo uporabili pikselator in pikselirali svojo fotografijo. Njegova posebna vrednost je v tem, da nosi vizualno podobo svojega lastnika tj. pikseliran selfie. Gre za NFT kolekcijo, ki ni umetniško delo artista kot je bolj običajno, ampak je realna podoba lastnika, ki je s pomočjo pikselatorja pretvorjena v umetniško delo.

Ker gre za naš prvi projekt na področju NFT tehnologije, smo se v družbi T-2 odločili, da bodo naši prvi nezamenljivi žetoni brez tako imenovanega utility-ja (uporabne digitalne vrednosti), kajti namen je v prvi vrsti približati tehnologijo uporabnikom. Za prihodnje projekte pa načrtujemo tudi premik v smer monetizacije.

Kaj pa je pravzaprav NFT?

NFT je ključ do metasveta. Gre za tehnologijo prihodnosti, ki temelji na povezljivosti digitalnih elementov v metavesolju in bo v prihodnosti spremenila način interakcije, deljenja, trgovanja in sodelovanja med ljudmi. Kratica pomeni nezamenljivi žeton (Non-Fungible Token) in označuje edinstven digitalni dokaz pristnosti in lastništva digitalnih vsebin, s katerimi se lahko trguje na tehnologiji veriženja blokov (blockchain). Vsak NFT namreč vsebuje pametno pogodbo, v kateri so zapisani izčrpni metapodatki, ki omogočajo delovanje žetona. Gre za tehnologijo prihodnosti, ki temelji na povezljivosti digitalnih elementov v metavesolju in bo v prihodnosti spremenila način interakcije, deljenja, trgovanja in sodelovanja med ljudmi.

Bodite v trendu, imejte svoj pikseliran NFT.

Ustvari svoj NFT
Pikseliraj se in ustvari svoj NFT
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?