Podarjamo vstopnici za koncert Orchestra del Maggio Musicale Fiorentino!

Poletje prinaša pravo glasbeno doživetje. Za vse ljubitelje klasične in sodobne glasbe vam v sodelovanju s programom Mezzo ponujamo prav posebno priložnost, da osvojite dve vstopnici za prestižen koncert Orchestra del Maggio Musicale Fiorentino.

Vrhunski glasbeni večer

Orchestra del Maggio Musicale Fiorentino, ki bo 9. julija 2024 ob 20.00 v Cankarjevem domu, bo oživil Beethovnove mojstrovine. Izvedbo bo vodil indijski dirigent Zubin Mehta, ki bo že petič nastopil na Ljubljana festivalu. Posebna gostja večera bo priznana violinistka Lana Trotovšek, ki slovi po čistem in prefinjenem tonu ter brezhibni intonaciji.

Kako do vstopnic?

Preprosto! Pridružite se nam na T-2 Facebook profilu in osvojite dve vstopnici za nepozabno glasbeno doživetje. Nagrajenec bo znan v ponedeljek, 8. julija na našem Facebook profilu.                 

Ne zamudite priložnosti, da postanete del glasbene pravljice. Morda boste prav vi uživali v eni najlepših glasbenih doživetij tega poletja.

Želimo vam veliko sreče!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?