Poskus vdora v T-2 spletno pošto (phishing)

Spoštovani!

Naši varnostni sistemi so zaznali poskus lažne predstavitve in vdora v sistem (phishing), ki je prišel na vaš elektronski naslov. Prejeto elektronsko sporočilo, nikakor ni uradno sporočilo naše družbe, ampak gre za očiten poskus zlorabe vašega zaupanja. Pozivamo vas, da se tovrstnim sporočilom ne odzovete. Prosimo vas, da ste tudi v prihodnje pozorni, če bi bili deležni takšnih sporočil in nas o tem nemudoma obvestite na naš elektronski naslov abuse@t-2.net.

Vaš T-2

Obvestila

Obalnim reševalcem smo podarili nov reševalni motor

Prehospitalni enoti Obala smo danes podarili nov reševalni motor Honda VFR1200X Crosstourer. Sredstva za nakup reševalnega motorja smo s pomočjo zaposlenih, uporabnikov in partnerjev zbirali v okviru dobrodelne akcije T-2♥življenje.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?