Preimenovanje TV programa Boomerang

Uporabnike T-2 televizije obveščamo, da je otroški program Boomerang spremenil svoje ime. Odslej se program imenuje Cartoonito, kljub temu pa ostaja umeščen na isto programsko mesto v televizijskem vmesniku ter je vključen v enaki programski shemi, kot do zdaj - to sta shemi L in XL HD.

Ortoški program Cartoonito tako še naprej slavi naše najmlajše točno takšne, kot so, sprejema njihovo individualnost in izvirnost. Otroci in starši lahko uživajo v zaupanja vrednih likih in prijateljih, zgodbah vodilnih glasov, povsem novih izvirnih serijah in obilici smeha. Vsebina kanala je namenjena predšolskim otrokom, starim 4-6 let, pa tudi njihovim staršem in skrbnikom.

Med glavnimi oddajami kanala sta The Batwheels, kjer se med smešnimi norčijami in osupljivo akcijo otroci učijo timskega dela in prijateljstva, ter Bugs Bunny Builders, kjer srečamo like kot so Bugs Bunny, Lola Bunny, Daffy Duck, Porky Pig, Tweety in drugi. 

Obvestila

Sprememba pozicij TV programov

Uporabnike T-2 televizije obveščamo o spremenjenem vrstnem redu programov v privzetem uporabniškem vmesniku. Spremembe bodo opazili uporabniki, ki nimajo nastavljene programske sheme po lastnem zaporedju.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?