Sprememba pozicij TV programov

Uporabnike T-2 televizije obveščamo o spremenjenem vrstnem redu programov v privzetem uporabniškem vmesniku. Spremembe se večinoma nanašajo na zaporedje športnih TV programov, ki so z namenom večje preglednosti in še boljše uporabniške izkušnje z našo televizijo, odslej večinoma na programskih mestih med 52 in 67. 

Nov seznam športnih programov:

TV program Programsko mesto
Šport TV 52
Šport TV 2 53
Šport TV 3 54
Arena Sport 1 Premium 55
Arena Sport 1 56
Arena Sport 2 57
Arena Sport 3 58
Arena Sport 4 59
Arena Fight 60
TV Arena Esport 61
Eurosport (4K) 62
Eurosport 63
Eurosport (NEM) 64
Eurosport 2 65
Extreme Sports 66
SPORT1 67
Fastnfunbox 291
Fightbox 292
Trace Sport Stars 293

Spremembe se nanašajo na privzeto zaporedje programske sheme. Uporabnikom s personaliziranim seznamom TV programov bo zaporedje programov ostalo takšno, kot so ga izbrali sami.

Tehnologija

Aplikacijo T-2 TV za pametne naprave uporablja čedalje več naročnikov

Aplikacijo T-2 TV za pametne naprave uporablja na svojih pametnih televizorjih in drugih multimedijskih napravah čedalje več naročnikov T-2 televizije.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?