Preklopite na T-2 mobilno in izberite 50 ali 100 % popust!

Mobilna naročnina sedaj še ugodnejša

Izberite paket Oranžni Midi ali Oranžni Maxi in ob sklenitvi dvoletne vezave, izkoristite eno izmed ugodnosti. Izbirate lahko med 100% popustom za prvo leto ali 50% popustom, ki velja ves čas dvoletne vezave. Akcija velja do preklica, možno pa jo je naročiti le na novo sklenjenih mobilnih naročninah.

Kateri paket izbrati?

Če se ne želite obremenjevati z omejitvami, izberite Oranžni Maxi. Vključuje neomejene klice v vsa slovenska mobilna in stacionarna omrežja, neomejeno število SMS in MMS sporočil ter 50 GB prenosa podatkov.

Za dnevno uporabo telefona kot so klici, sporočila, pregledovanje pošte in brskanje po spletu, izberite Oranžni Midi. Poleg 20 GB prenosa podatkov paket vključuje 3000 minut pogovorov in SMS ter MMS sporočil.

Za naročilo novega mobilnega paketa nas lahko pokličete na številko 064 064 064, nam pišete na info@t-2.net ali se oglasite v najbližji poslovalnici.

Tehnologija

Je slab Wi-Fi signal končno lahko stvar preteklosti?

V zadnjih mesecih si je marsikdo izmed nas uredil pisarno kar v svojem domu. Potrebno je bilo ustvariti primerne delovne pogoje, obenem pa poskrbeti tudi za prostor, kjer so se otroci lahko učili in opravljali šolske naloge. Poleg primernega stola, dovolj namiznega prostora in svetlobe, je ključnega pomena tudi stabilna in hitra internetna povezava.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?