Je slab Wi-Fi signal končno lahko stvar preteklosti?

V zadnjih mesecih si je marsikdo izmed nas uredil pisarno kar v svojem domu. Potrebno je bilo ustvariti primerne delovne pogoje, obenem pa poskrbeti tudi za prostor, kjer so se otroci lahko učili in opravljali šolske naloge. Poleg primernega stola, dovolj namiznega prostora in svetlobe, je ključnega pomena tudi stabilna in hitra internetna povezava.

Če s svojo trenutno rešitvijo še niste popolnoma zadovoljni, izpopolnite vašo domačo pisarno s pametno Wi-Fi mrežo. Omogoča stabilno in hitro brezžično internetno povezavo in odličen doseg v vse prostore vašega doma, naj bo to dnevna ali otroška soba, kabinet ali celo terasa. Po mnenju naših naročnikov je bila rešitev Wi-Fi Mesh tista, ki je najbolj olajšala delo in učenje doma prav vsem družinskim članom, ki so omrežje uporabljali istočasno. 

Zakaj prihaja do neenakomernega Wi-Fi signala?

Za brezžičen signal velja enostavno pravilo; večja kot je oddaljenost od izvora signala, slabši je sprejem. Prav tako fizične ovire, kot so pohištvo in stene, močno ovirajo razširjanje brezžičnega signala. Razmere so najslabše pri betonskih in jeklenih objektih, saj lahko povsem onemogočijo prehod signala od usmerjevalnika (Routerja) do vseh naprav, ki se v omrežje povezujejo.  Prav tako lahko vplivajo na slabše delovanje brezžična omrežja vaših sosedov.

Kaj je Wi-Fi Mesh in kako deluje?

Govorimo o hibridnem sistemu, sestavljenemu iz več omrežnih komponent oziroma brezžičnih Mesh točk, ki jih namestite v stanovanju ali hiši, med seboj pa se povežejo v eno skupno omrežje (z istim SSID in geslom). Tako omogočajo povezavo z najmočnejšim signalom tam, kjer je signal šibkejši ali začenja izgubljati moč.

Prednost pametne mreže pred navadnimi ojačevalci signala je predvsem v tem, da vsaka Mesh točka deluje kot pametna samostojna Wi-Fi dostopna enota, ki se samodejno poveže med seboj in tako ustvari stabilno internetno povezavo brez večjega padca hitrosti. Medtem ko običajni usmerjevalniki oddajajo Wi-Fi omrežje iz ene točke, ima sistem Mesh toliko dostopnih točk, kolikor komponent postavite.

Kaj potrebujete za priklop pametne Wi-Fi mreže?

Vse potrebno za priklop pametne Wi-Fi mreže že imate doma, saj jo lahko priklopite na obstoječi modem. V kolikor še nimate ustreznega modema, vam ga ob naročilu pametne Wi-Fi mreže tudi brezplačno zamenjamo.

Priklop lahko v celoti opravi omrežni tehnik, odločite pa se lahko tudi za samostojen priklop s pomočjo naših izkušenih svetovalcev na številki 064 064 064.

Zakaj izbrati T-2 pametno Wi-Fi mrežo s tehnologijo Mesh?

Tehnologija Mesh je že dobro poznana, saj na trgu lahko najdemo več različnih rešitev. S podjetjem Iskratel, s katerim sodelujemo tudi pri razvoju in izdelavi omrežnih stikal (modemov), smo za T-2 uporabnikom zagotovili sistem, ki ga v celoti vzdržujemo in posodabljamo v sklopu naših lastnih posodobitev omrežja. Inovativen sistem Mesh je kompatibilen z našimi modemi, ki jih uporabljamo za delovanje naših storitev interneta, televizija in telefonije, hkrati pa modem že deluje kot ena Mesh točka. V produkt smo vložili več kot leto dni razvoja in testiranj, ob morebitnih težavah pa zagotavljamo tudi 24-urno strokovno podporo.

Rešitev pametna Wi-Fi mreža je uporabnikom T-2 storitev na voljo z ugodno mesečno naročnino 4,98 € na mesec. V ponudbi dobite komplet dveh naprav.

Več informacij o Pametni Wi-Fi mreži lahko preberete tukaj: https://www.t-2.net/pametna-wi-fi-mreza-mesh

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?