Prenovili smo prodajno mesto v Tržiču

Z veseljem sporočamo, da smo v Tržiču na Cesti Ste Marie aux Mines 36 odprli prenovljeno pooblaščeno prodajno mesto.

Na prodajnem mestu lahko zasebni in poslovni naročniki urejate ali nadgradite vaše naročniško razmerje na obstoječem priključku. Sklenete lahko tudi novo naročniško razmerje iz pestre ponudbe paketov fiksnih ali mobilnih storitev. Opravite lahko nakup novega mobilnega telefona ter oddate naročilo katerega izmed ostalih artiklov iz bogate ponudbe T-2 Kluba. Prijazni in strokovni svetovalci vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri najustreznejših paketov, storitev ali naprav.

Delovni čas: 

Ponedeljek: 9.00 - 16.00
Torek: 9.00 - 16.00
Sreda: 10.00 - 17.00
Četrtek: 9.00 - 16.00
Petek: 9.00 - 16.00

Dosegljivi so tudi na telefonski številki 059 301 205 in preko elektronske pošte pp-trzic@t-2.com.

Prijazno vabljeni!

Zabava

Pestro majsko dogajanje na T-2 TV

Na pragu poletja se obeta veliko zanimivega dogajanja na programih, ki jih ponuja T-2 televizija. Poleg prenosov etap Dirke po Italiji bomo na svoj račun prišli ljubitelji filma in serij, preverite pa tudi priporočila TV vsebin za naše najmlajše.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?