Pestro majsko dogajanje na T-2 TV

Tudi na pragu poletja bo veliko zanimivega dogajanja na programih, ki jih ponujamo na T-2 televiziji. S prenosi etap Dirke po Italiji bomo na svoj račun zagotovo prišli ljubitelji športa, filmoholiki bomo na različnih TV kanalih uživali ob izvrstnih naslovih svetovne kinematografije, ne spreglejte pa še vsebin za naše najmlajše.

Dirka po Italiji

Na programu Eurosport lahko ljubitelji kolesarstva te dni spremljate prvo izmed velikih treh kolesarskih dirk na evropskih tleh. Giro d'Italia bo v 19. etapi obiskala tudi Slovenijo. Le kdo se bo letos najbolje odrezal na preizkušnjah italijanske pentlje?

Velike kolesarske dirke tudi na T-2 televiziji
Prihodnje mesece bo športno dogajanje v znemenju kolesarstva. Oglejte si dirke velikih treh Grand Tourov ter Dirke po Sloveniji na programih T-2 televizije.

Pickbox NOW

Mesec maj je na Pickbox NOW v znamenju filmov. Ogledate si lahko več kot 20 filmskih mojstrovin različnih žanrov. Nove naslove v videoteko Pickbox NOW dodajajo vsak petek. Izberite Pickbox NOW in pričarajte kinematografsko doživetje na domačem televizorju.

AMC

23. maja ob 22.45 na programu AMC pričakujemo finale tretje sezone serije Zgodovina groze Elija Rotha, ki se nadaljuje z zmagovalno kombinacijo pronicljivih intervjujev z mojstrsko zmontiranimi posnetki iz filmov, ki so se zlili v kulturo popularnih filmov, uokvirjenih skozi pod žanre, ki nagovarjajo sodobno občinstvo.

Na program AMC prihajajo še filmi:

Napad na policijsko postajo št. 13: Na novoletno noč na postajo zaradi slabega vremena pripeljejo skupino zločincev, ki bodo tu preživeli noč, zjutraj pa bodo nadaljevali pot proti zaporu. Najbolj zloglasen med kriminalci je strah zbujajoči gangster Marion Bishop. Nenadoma na policijsko postajo vdrejo oboroženi napadalci, ki zahtevajo Bishopovo izpustitev. Glejte 16. maja ob 20.15 na AMC;

Nevarnost iz globine: Blizu obale deskarko Nancy napade veliki beli morski pes in njeno prizadevanje za rešitev na varno postane preizkušnja vzdržljivosti in volje. Film bo na sporedu 22. maja ob 20.40 na AMC;

Gothika: V Gothiki je nenehno noč. Dan tu ne pride niti po neprespani noči. In tudi namesto luči imajo očitno napravo, ki dela temo. Gotski svet pač - nič se ne vidi. Bolje rečeno - zdi se, kot da hoče film za vsako ceno skriti, kaj se v resnici dogaja. Ne zamudite 26. maja ob 20.25 na AMC.

Otroški program

Na kanal Minimax se vsak dan ob 19.55 vrača risana serija Barbie: Dogodivščine v sanjski hiši. Prva epizoda bo na sporedu že v ponedeljek, 16. maja.

Na TV programu Jim Jam pa lahko vsakodnevno spremljate kratke zgodbe za najmlajše v seriji Bobi in Pika. Glavna junaka izpostavljata vrednote kot so nesebičnost, potrpežljivost, vztrajnost in ljubezen do narave.

Otroška zabava na T-2 TV
T-2 televizija ponuja veliko izbiro priljubljenih risank, ki so primerne za otroke vseh starosti. Veliko otroških programov in kar 3 videoteke omogočajo prijazen vstop v čudoviti svet otroške domišljije.

HBO

Candyman: Odkar prebivalci pomnijo, so stanovanjske projekte v soseski Cabrini-Green v Chicagu terorizirale grozljive zgodbe o nadnaravnem morilcu. Premiera bo 15. maja ob 20. uri na HBO, isti dan pa tudi na HBO Max;

Žena popotnika v času: Priredba istoimenskega romana Stevena Moffata je čarobna zgodba o ljubezni Clare in Henryja ter o zakonu, ki ga pesti problem potovanja skozi čas. Glejte 16. maja ob 20. uri na HBO, isti dan pa bo na voljo tudi preko HBO Max;

Boksar: Zgodba govori o predvojnem boksarskem prvaku Tadeuszu "Teddyju" Pietrzykowskem, ki leta 1940 med prvo deportacijo prispe v novoustanovljeno koncentracijsko taborišče Auschwitz. Ne zamudite 19. maja ob 18.25 na HBO, na voljo pa je tudi na HBO Max;

Respect: Po vzpenjajoči se karieri Arethe Franklin vse od malih nog v cerkvenem zboru svojega očeta, do mednarodne superzvezde, je Respect izjemna resnična zgodba o poti glasbene ikone. Premiero glejte 29. maja ob 20. uri na HBO, isti dan pa tudi na HBO Max.

 

Želimo vam veliko veselja ob gledanju T-2 TV!

Novosti

Časovni zamik odslej tudi na kabelski TV

S hibridnim TV vmesnikom združujemo prednosti klasične kabelske televizije in televizije preko internetne povezave. Odslej lahko tudi uporabniki T-2 kabelske televizije uživajo v prednostih, ki jih ponujajo časovne funkcije.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?