Velike kolesarske dirke tudi na T-2 televiziji

Ljubitelji kolesarstva bomo tudi letos prišli na svoj račun. Na programih RTV Slovenija 2 in Eurosport bomo prenašali dirke vseh treh Grand Tourov in Dirko po Sloveniji.

Na sporedu RTV Slovenija 2 si bomo to sezono lahko ogledali vse etape znamenite dirke Tour de France, kjer bomo skupaj navijali za Roglo, ter naše Dirke po Sloveniji, na Eurosportu pa trenutno lahko spremljamo Giro d'Italia, katere 19. etapa bo 27. maja zavila tudi v Posočje. Od 19. avgusta naprej pa si lahko ogledate še špansko Vuelto, kjer bo nastopil tudi Tadej Pogačar.

Spored dirk:

Giro d'Italia: 6. – 29. maj - Eurosport
Dirka po Sloveniji: 15. – 19. junij – SLO 2
Tour de France: 1. – 24. julij – SLO 2
Vuleta: 19. avgust – 11. september - Eurosport

Prav vse štiri naštete dirke pa bomo na T-2 televiziji podprli z nepogrešljivimi TOP dogodki. To pomeni, da si bodo lahko vsi, ki bodo zamudili dirke lahko vse pomembne dogodke vseh etap s pritiskom na modri gumb ogledali najzanimivejše trenutke. TOP dogodki delujejo tako na vaši domači televiziji, kot tudi preko mobilne televizije T-2 tv2go. Pogoj za dostop do TOP dogodkov je so vklopljene TV časovne funkcije.

Še nimate časovnega zamika? Člani T-2 Kluba ga lahko naročimo po znižani ceni!

Kako TOP dogodki delujejo ter kako jih uporabljati pa si lahko ogledate v spodnjem videu:

Ste pripravljeni na prenose kolesarskih dirk? Preverite namige s katerimi boste vedno na tekočem z vsem najpomembnejšim dogajanjem vsake etape.

Tehnologija

Vzemite T-2 TV na dopust

Pri T-2 ponujamo možnost naročila samostojne pretočne televizije, ki za delovanje potrebuje le stabilno internetno povezavo kateregakoli ponudnika v Sloveniji in vsej Evropski uniji. Preko samostojne T-2 TV lahko spremljate odmevne športne prenose, najboljše filmske uspešnice in sveže serije.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?