Pridružujemo se dobrodelni akciji Božiček za en dan

Leto se počasi izteka in vstopamo v čas, ki je znan po druženju, domačih dobrotah in praznikih, povezanimi z dobrodelnostjo, obdarovanjem in družinsko toplino. Žal pa povsod ni tako, zato si želimo narediti korak v pravo smer.

Tedvajevci dobrodelno akcijo Božiček za en dan že dobro poznamo, saj smo v preteklih letih že prinašali in zbirali darila, letos pa smo naredili še korak dlje. Poleg tega, da bomo z darili razveselili nekaj otrok in najstnikov, smo letos ponudili pomoč tudi pri prevozu daril iz zbirnih mest po Sloveniji v centralno skladišče v Ljubljani.

Pomagali bomo tudi pri razvrščanju in dopolnjevanju daril v centralnem Božičkovem skladišču. Da Božičkovi pomočniki ne bodo lačni in da bodo vsa darila vsebovala vse potrebne sestavne dele, pa bomo poskrbeli tudi z donacijo finančnih sredstev.

Ker smo že večkrat dokazali, da znamo stopiti skupaj za dober namen, verjamemo, da bomo uspešni tudi tokrat.

Pridružite se nam!

Obvestila

Plačilo storitev preko trajnika

Olajšajte si skrb za pravočasno plačevanje položnic in mesečnih bremenitev plačil obveznosti do T-2. Vzpostavite trajno plačevanje. Ne skrbite, nič več ne potrebujete za to na banko ali izpolnjevati dodatnih obrazcev. Ves postopek smo za vas popolnoma poenostavili.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?